Zavřít reklamu

Documents by Readdle

Documents by Readdle je opravdu univerzální aplikace, která si dokáže poradit i se správou souborů a složek na vašem iPhonu. Documents by Readdle je kompletní multitaskingová aplikace vhodná pro jednotlivce i podniky. Můžete v ní upravovat textové soubory, číst i anotovat soubory PDF a hlavně rychle vyhledávat uvnitř dokumentů. Dále umožňuje importovat soubory z okolních zařízení, rozbalovat a zipovat soubory, ukládat oblíbené webové stránky k pozdějšímu přečtení, přidávat hesla k dokumentům a další funkce. K dispozici je také řada možností synchronizace dat s aplikacemi cloudových úložišť, jako jsou Dropbox a iCloud.

 

Aplikaci Documents by Readdle stáhnete bezplatně zde.

Browser and Documents Manager

Tato aplikace pro správu souborů pro iPhone a iPad slouží také jako prohlížeč. Můžete upravovat a organizovat soubory, rozbalovat archivy zip a bezproblémově pracovat s více než stovkou formátů. Aplikace zároveň umožňuje soukromé prohlížení a můžete si ukládat oblíbené položky stejně jako v Safari.

Aplikaci Browser and Documents Manager stáhnete bezplatně zde.

Total Files

Total Files vás jistě nadchne velkorysou podporou populárních cloudových služeb, včetně Google Drive, Dropbox, OneDrive, iCloud a dalších. Nabízí také několik nástrojů pro správu souborů, jako je nativní komprese, dekomprese a funkce pro správu záložek.

Aplikaci Total Files stáhnete bezplatně zde.

File Manager & Browser

Tento vylepšený správce souborů pro iPhone a iPad patří mezi aplikce, které umožňují propojit více cloudových účtů, jako je Disk Google, DropBox, OneDrive a iCloud. Nabízí také bezproblémovou integraci s nativní aplikací Soubory, která umožňuje stahování a nahrávání do libovolného cloudu z libovolné aplikace. Když například obdržíte e-mail, tato aplikace vám pomůže přílohy e-mailu přímo uložit do některého z propojených cloudů.

Aplikaci File Manager & Browser stáhnete bezplatně zde.

My FileManager

Tento plnohodnotný správce souborů pro iPhone usnadňuje vyhledávání a organizaci souborů. Můžete si prohlédnout stovky typů souborů a přenášet je mezi různými aplikacemi v iPhonu nebo iPadu.
Integrovaný soukromý prohlížeč podporuje záložky a historii, tmavý režim, oblíbenou domovskou obrazovku, správce karet a více vyhledávačů pro zvýšení efektivity. Dále můžete své soubory chránit čtyřmístným heslem Touch ID/Face ID.

Aplikaci My FileManager stáhnete bezplatně zde.

Dnes nejčtenější

.