Zavřít reklamu

Se zářijovým startem prodeje telefonů iPhone 15 představil dánský výrobce PanzerGlass™ kompletní nabídku ochranného příslušenství pro tyto modely. Nechyběla tak odolná tvrzená skla s mnoha variantami, oblíbené kryty vylepšené revolučním materiálem D3O nebo úplná novinka PanzeGlass HOOPS – ochrana jednotlivých čoček fotoaparátů.

Hoops_2

Už žádné „Ups“ s barevnými PanzerGlass Hoops

PanzerGlass™ Hoops jsou ochranná skla na čočky fotoaparátu, která nejen maximálně chrání pokročilou fototechniku nových telefonů, ale hlavně nijak nezkreslují výsledné fotky, a to ani při focení s bleskem. Nově přicházejí v nových barevných provedeních tak, aby skvěle ladila se všemi prodávanými barevnými variantami telefonů iPhone 15 a iPhone 15 Plus. Vybírat lze tedy z modré, žluté, zelené, bílé a růžové.

Oproti běžným ochranám na modul fotoaparátu jsou PanzerGlass™ Hoops tvořené samostatnými skly pro každou čočku zvlášť. Skla jsou tvrzená, odolná vůči poškrábání a nerozhodí je ani pád na kamennou podlahu. Po svých stranách jsou zakončena tenkým hliníkovým rámečkem, který zabraňuje jakémukoliv zkreslení fotografií. 

Samotná aplikace je pak díky přítomnému aplikátoru, pomocí kterého se nalepí všechny kroužky najednou, otázkou chvilky.

Hoops_5

Titánově a stylově 

Novými barvami to zdaleka nekončí. PanzerGlass si pro modely iPhone 15 Pro a iPhone 15 Pro Max připravil i variantu z titanové slitiny. Ta je ještě odolnější a zároveň se krásně sladí s barvami Pro modelů. Zde lze tedy vybrat přírodní titan, bílý titan, modrý titan nebo černý titan. 

Dostupnost a ceny 

Nové barevné varianty PanzerGlass™ Hoops pro řadu iPhone 15 jsou již v prodeji na MP.cz, Alza.cz, v prodejnách Coradia, Space a u dalších autorizovaných prodejců. 

Doporučené prodejní ceny zmíněných produktů v závislosti na jejich provedení:

  • od 449 CZK – Hoops s hliníkovým rámečkem
  • od 599 CZK – Hoops s titanovým rámečkem

Více informací naleznete zde

Hoops_8

Dnes nejčtenější

.