Zavřít reklamu

Virtual Cottage

Náš dnešní výběr zahájíme titulem, který není úplně tak hrou v pravé slova smyslu. Virtual Cottage je herní aplikace, která vám pomůže se splněním úkolů, které dlouho odkládáte. Můžete se zaposlouchat do relaxační hudby a zvuků, pokochat se malebnou grafikou a splnit vše, co potřebujete.

Sim Companies

Ve hře Sim Companies si na vlastní kůži vyzkoušíte, jaké to je být obchodním magnátem. V této hře si můžete od základů vybudovat vaši vlastní společnost a v dokonale věrné simulaci ekonomiky si vyzkoušet podnikání s hráči z celého světa.

Goose Goose Duck

Goose Goose Duck je zábavná a originální hra, která prověří vaše schopnosti společenské dedukce. Spolu s dalšími husami musíte pečlivě a úzce spolupracovat na tom, abyste splnili vaši misi. Nesmíte přitom ale spustit oči ze zákeřných kachen a dalšího ptactva, které infiltrovalo váš tým a udělá cokoliv pro to, aby vás zastavilo.

RISK: Global Domination

Máte chuť na nějakou parádní deskovku? Co takhle vyzkoušet RISK: Global Domination? Tato strategická deskovka je nyní ke stažení zdarma a dává vám příležitost ovládnout svět. Počítejte ale s překážkami v podobě válek nebo dokonce zombie apokalypsy.

Doki Doki Literature Club

Sayori, Natsuki, Yuri a Monika vás vítají v DDLC. Tato populární vizuální novela je na první pohled okouzlující, jakmile se ale pustíte do hraní, začnete objevovat také stinné stránky.

Dnes nejčtenější

.