Zavřít reklamu

PandaDoc

PandaDoc je šikovná mobilní aplikace, která vám nabízí snadný přístup k dokumentům, a to kdekoliv a kdykoliv. V PandaDoc můžete vytvářet, upravovat, sdílet a podepisovat dokumenty všech možných typů. Nabízí také podporu skenování, bezpečného ukládání a spoustu dalšího.

Aplikaci PandaDoc stáhnete bezplatně zde.

SmallPDF

Jak název napovídá, aplikace SmallPDF vám poslouží zejména v oblasti práce s dokumenty ve formátu PDF. Kromě toho si ale umí poradit se skenováním fotografií, vytváření PDF galerií, a samozřejmě také s úpravou, slučováním, anotací, zobrazováním a přípravou dokumentů PDF pro tisk.

Aplikaci SmallPDF stáhnete bezplatně zde.

Documents: File Manager & Docs

Pokud kromě dokumentů chcete na vašem iPhonu spravovat také soubory a složky, a to ideálně na jednom místě, můžete určitě sáhnout po aplikaci s názvem Documents: File Manager & Docs. Tato aplikace si hravě poradí s dokumenty všeho druhu, nabízí integraci s cloudovými úložišti i nástroji pro úpravu PDF.

Aplikaci Documents stáhnete bezplatně zde.

Polaris Office

Polaris Office je šikovný kancelářský balíček, s jehož pomocí můžete vytvářet, upravovat, sdílet a spravovat dokumenty všeho druhu, stejně jako prezentace. Nabízí spoustu nástrojů nejen pro čtení těchto dokumentů, ale také pro jejích úpravu a sdílení, a to s ohledem na všechna specifika, která s sebou nese práce se smartphonem.

Aplikaci Polaris Office stáhnete bezplatně zde.

WPS Office: PDF, Docs, Sheets

Dalším kancelářským balíčkem v naší dnešní nabidce je WPS Office. Aplikace WPS Office vám umožní tvorbu, čtení i úpravu dokumentů všech možných formátů. Kromě toho disponuje také nástroji umělé inteligence, takže dokáže vytvářet i shrnutí textů, nabízí odpovědi na některé vaše požadavky. Samozřejmostí jsou i nástroje pro spolupráci na dokumentech.

Aplikaci WPS Office stáhnete bezplatně zde.

Dnes nejčtenější

.