Zavřít reklamu

Ďábelské alibi (Netflix)

Dokument o klukovi posedlém ďáblem a brutální vraždě, který se prostřednictvím rekonstrukcí a autentických záznamů snaží odhalit, co se tenkrát vlastně stalo.

Seminář (Netflix)

Nesourodá parta úředníků vyrazí na zdánlivě nevinný teambuilding, který jim ale trochu pokazí vzájemné neshody. A taky krvežíznivý zabiják.

Mlha (Netflix)

Na lodi kdysi zbloudilé přičiněním předků místních obyvatel se do pobřežního městečka v Oregonu vrátí duchové malomocných a námořníků. Přicházejí se mstít.

Kostlivec (Disney+)

Děsivý hororový thriller z pera Stephena Kinga, v němž se dvě sestry a jejich otec terapeut snaží vyrovnat s nedávnou smrtí matky. Pacient, který se nečekaně objeví u nich doma a hledá pomoc, po sobě zanechá nadpřirozenou bytost, která trýzní rodiny a živí se jejich utrpením.

Vetřelec (Disney+)

Původní klasický sci-fi film režiséra Ridleyho Scotta sleduje Ripleyovou (Sigourney Weaverová), která na vzdálené planetě vyšetřuje podezřelé nouzové volání a odhalí něco děsivého.

Paroží (Disney+)

Horor a oživlém mýtu hrůzostrašného wendiga. Maloměstská učitelka z Oregonu (Keri Russellová) a její bratr (Jesse Plemons), místní šerif, se snaží pomoci problémovému mladému chlapci s podivným tajemstvím, následky jsou strašlivější, než tušili.

Prokletá panenka Robert (HBO Max)

Jasnovidka Cindy Kaza odhaluje záhadu nejstrašidelnější – a nejsmrtonosnější – panenky na světě.

Papežův vymítač (HBO Max)

Russell Crowe hraje otce Amortha, oficiálního vatikánského exorcistu, který při vyšetřování posedlosti dítěte démonem odhalí tajné spiknutí.

Záhada Blair Witch (HBO Max)

Tři studenti pátrají poblíž marylandského městečka Burkittsville po mystické čarodějnici. Během natáčení se však v hlubokých lesích ztratí. O rok později se pod základy staré lesní chaty najdou záběry, které stačili pořídit…

Dnes nejčtenější

.