Zavřít reklamu

TELEFORUM

Teleforum je zajímavě pojatá hororovka ve stylu found footage, která se odehrává ve světě médií. Ve hře se ocitáte v bytě vdovy, se kterou musíte udělat rozhovor o smrti jejího manžela. To ale není vše – ve hře je totiž ještě jistá nahrávka.

Transformice

Transformice je MMO plošinovka doslova plná myší, které běhají sem a tam, aby přinesly sýr. Pomůže vám všemocný Šaman, nebo jen všechno zničí? Vychutnejte si téměř nekonečno úrovní v této vysoce návykové myší hře.

Roboden

Roboden je asymetrická strategická hra s nepřímým ovládáním v reálném čase, ve které se staráte o kolonie robotů. Hráč v ní ovládá priority kolonie, zatímco automatizované drony tento program vykonávají. Shromažďujte zdroje, stavte a kombinujte jednotky a hrajte s přáteli v kooperativních i kompetitivních režimech.

Plant Therapy

Máte chuť se odreagovat, odpočinout si, a zahrát si opravdu pohodobou hru? Vyzkoušejte titul Plant Therapy. Plant Therapy je neotřelá hra na sbírání rostlin. Vybudujte si ve svém newyorském bytě od základů krásnou vnitřní zahradu.

The Lancaster Leak – Crisis At Call Center

The Lancaster Leak – Crisis At Call Center je zajímavá hra ve stylu found footage, která se zčásti odehrává v callcentru. Na světle světa se objevily záhadné záznamy, zachycující masovou tragédii. Pusťte se do pohlcující psychologické hry s hororovými prvky a zajímavým příběhem.

Témata: , , , , , , , , ,

Dnes nejčtenější

.