Zavřít reklamu

Bubblegum Bandit

Žvýkačkový bandita se svou silou manipulace s gravitací a bublifukem působí spoušť a důsledně se mstí. Okrádejte zlé roboty, vyhazujte jejich lodě do vzduchu a vychutnejte si sladkou pomstu.

Loop

Jednoho dne Sora z ničeho nic při její obvyklé cestě do práce zjistí, že výtah je spojen s jejím pokojem.
Snaží se najít způsob, jak z této nekonečné smyčky uniknout. Záleží jen na vaší volbě – podaří se vám osvobodit?

Town of Salem

Vstupte do města Salem, kde na vás čeká říše tajemství a důmyslných podvodů. Přidejte se k dobrodružství v této napínavé online strategické hře. Zažijte paranoiu, ochutnejte triumf a na každém kroku čelte zločinu.

Roboden

Roboden je asymetrická strategická hra s nepřímým ovládáním v reálném čase, ve které se staráte o kolonie robotů. Hráč v ní ovládá priority kolonie, zatímco automatizované drony tento program vykonávají. Shromažďujte zdroje, stavte a kombinujte jednotky a hrajte s přáteli v kooperativních i kompetitivních režimech.

I, Toaster

Máte spíše náladu na střílečku? Vrhněte se od arény ve hře I, Toaster. I, Toaster je dynamická arénová střílečka, kde umělá inteligence, určená k ochraně domácích spotřebičů před poruchami, považuje člověka za svého nepřítele. Záložní soubor neurální sítě se vzepřel a postavil se na obranu lidstva. Po načtení do toustovače vás čeká nerovný, obtížný a velkolepý boj v nepřátelském doupěti – na parkovišti obchodu s elektronikou.

 

Dnes nejčtenější

.