Zavřít reklamu

Majitelé AirPodů svá jablečná bezdrátová sluchátka zkrátka milují. AirPody nabízí kromě jiného také překvapivě kvalitní zvuk – obzvláště novější generace. Kdo by si nepřál, aby jeho AirPody hrály lépe nebo hlasitěji? V dnešním článku si povíme, jak na to.

AirPods používáme k poslechu různých věcí – hudby, podcastů, audioknih, filmů a dalším účelům. Někdy se ale může stát, že AirPody zkrátka navzdory vší snaze nehrají dostatečně hlasitě – zvlášť, pokud se jedná o modely, které postrádají funkci aktivního potlačení hluku. Pojďme se nyní společně podívat na to, jak u AirPodů o něco více vylepšit jejich hlasitost, abychom si skutečně mohli naplno užít nerušený poslech našeho oblíbeného obsahu.

Existuje spousta různých tipů a triků, jak maximalizovat užitečnost AirPods, a stále se objevují nové a nové. Mezi nejoblíbenější patří tipy, které vám zaručí lepší poslech z AirPodů. Jak zařídit, aby naše AirPody hrály o kousek hlasitěji?

Vypněte režim nízké spotřeby

Možná se to bude zdát zvláštní, ale jedním z faktorů, který může mít vliv na hlasitost přehrávání v AirPodech, je aktivní režim nízké spotřeby. Zkuste jej tedy vypnout tak, že aktivujete Ovládací centrum a zde následně klepnete na dlaždici se žlutě zbarveným symbolem baterie.

Prozkoumejte omezení hlasitosti

V Nastavení na vašem iPhonu najdete další možnosti, jak upravit zvuk vašich AirPodů. Nejprve se společně podíváme na snížení hlasitosti. Spusťte Nastavení -> Zvuky a haptika. Klepněte na Bezpečnost sluchátek a deaktivujte položku Tlumit hlasité zvuky. Pokud posloucháte hudbu přes streamovací službu Apple Music, můžete také v Nastavení -> Hudba -> Ekvalizér vybrat vhodnější schéma. Posluchači Spotify si mohou s hlasitostí pohrát po klepnutí na ikonku nastavení -> Přehrávání -> Úroveň hlasitosti.

Zkontrolujte vyvážení

Všichni jsme to zažili: posloucháte svou oblíbenou skladbu nebo se ponoříte do podcastu a najednou zjistíte, že něco nehraje. Zvuk se zdá být v jednom AirPodu hlasitější než v druhém. Než začnete panikařit a přemýšlet o koupi nového páru, pojďme se podívat, proč se to může stát a jak to můžete případně napravit.

  • Zkontrolujte, zda jsou sluchátka AirPods připojena k iPhonu.
  • Spusťte na iPhonu Nastavení.
  • Přejděte dolů a klepněte na položku Zpřístupnění.
  • Znovu sjeďte dolů, dokud se nedostanete do sekce Sluch.
  • Klepněte na možnost Audiovizuální pomůcky.
  • Přejděte dolů, dokud neuvidíte sekci Vyvážení.
  • Ujistěte se, že je posuvník nastaven na střed s čísly 0,00.

Pokud jste vyzkoušeli všechny výše uvedené možnosti, a AirPody stále hrají na váš vkus příliš potichu, vyzkoušejte jejich očistu. Pokud ani očista nezabere a AirPody hrají opravdu podezřele potichu, zvažte návštěvu autorizovaného servisu.

 

Dnes nejčtenější

.