Zavřít reklamu

Vyvážení zvuku

Někdy můžete mít při poslechu přes AirPody pocit, že vaše sluchátka nehrají úplně vyrovnaně. Řešením může být nastavení vyvážení zvuku. Na iPhonu spusťte Nastavení -> Zpřístupnění, v sekci Sluch klepněte na Audiovizuální pomůcky a v sekci Vyvážení upravte vyvážení hlasitosti.

 

Přizpůsobení hladin intenzity zvuku

Operační systém iOS umožňuje majitelům AirPods Pro, Airpods Max, EarPods, Powerbeats, Beats Solo Pro, Beats Fit Pro a AirPodů 2. a 3. generace nastavit přizpůsobení hladin intenzity zvuku. Pro přizpůsobení hladin intenzity zvuku spusťte na iPhonu Nastavení -> Zpřístupnění -> Audiovizuální pomůcky -> Přizpůsobení sluchátek, a aktivujte přislušnou položku.

Rychlý přístup k nastavení

Pokud máte iPhone s iOS 16 a novějším, máte nyní ještě rychlejší přístup k nastavení a předvolbám vašich AirPodů. Stačí je připojit k iPhonu a spustit na něm Nastavení – hned na hlavní stránce Nastavení si můžete všimnout položky s názvem vašich AirPodů, na kterou stačí jen kliknout a pustit se do přizpůsobení.

Optimalizované nabíjení

S příchodem operačního systému iOS 16 Apple zavedl vylepšení u optimalizovaného nabíjení pro AirPody. Díky této funkci dojde k omezení nabíjení na 80 %, přičemž k dobití zbylých 20 % dojde ve chvíli, kdy to bude nejvíce vhodné. Informace o optimalizovaném nabíjení AirPodů se vám na iPhonu s iOS 16 a novějším automaticky zobrazí poté, co AirPody přiblížíte k iPhonu a otevřete víko jejich pouzdra.

airpods prostorový zvuk přizpůsobení ios 16

Ekvalizér v Apple Music

Pokud patříte mezi předplatitele hudební streamovací služby Apple Music, byla by škoda nevyužít ekvalizéru, který může značně vylepšit váš zážitek z poslechu. Stačí na iPhonu spustit Nastavení -> Hudba, v sekci Zvuk klepnout na Ekvalizér a vybrat požadované schéma.

Dnes nejčtenější

.