Zavřít reklamu

Sunrise Sunset Widget

Sunrise Sunset Widget je povedená aplikace pro sledování západů a východů slunce s jedinečným způsobem zobrazení a interakce s denními cykly. Aplikace zobrazí východ a západ Slunce, soumrak, délku dne, zlatou hodinu, UV index a další údaje, zároveň se jedná také o aplikaci pro předpověď počasí. Příjemnou třešinkou na dortu je podpora widgetů pro uzamčenou obrazovku iPhonu.

Aplikaci Sunrise Sunset Widget stáhnete bezplatně zde.

Holiday Countdown Timer Widget

Holiday Countdown Timer Widget je aplikace, která vám umožní nastavit si všechny možné druhy odpočtu. Je jedno, zda se těšíte na Halloween, Vánoce, narozeniny, chcete si nechat připomenout výročí svatby nebo třeba stříháte metr do začátku vaší dovolené. Holiday Countdown Timer Widget vám umožní nastavit a sledovat vše potřebné.

Aplikaci Holiday Countdown Timer Widget stáhnete bezplatně zde.

OneWidget – Lock Screen Widget

OneWidget je skvělá, multifunkční, výkonná aplikace pro tvorbu a správu widgetů pro uzamčenou obrazovku vašeho iPhonu. Nabízí spoustu přizpůsobitelných widgetů pro všechny možné příležitosti – seznamy všeho druhu, připomínky, odpočty, kalendář a spousta dalších.

Aplikaci OneWidget stáhnete bezplatně zde.

Weathergraph weather widget

Weathergraph weather widget je užitečnými a spolehlivým funkcemi nabitá aplikace pro předpověď počasí. Najdete zde výhled na hodiny i dny dopředu, dynamické přizpůsobení zobrazení, časy východu a západu slunce a spoustu dalšího, samozřejmostí jsou také widgety pro zamčenou obrazovku vašeho iPhonu.

Aplikaci Weathergraph weather widet stáhnete bezplatně zde.

MyScreen – Live Wallpapers

Nenechte se zmást názvem – aplikace MyScreen Live Wallppapers toho nabízí mnohem více než jen živé tapety pro váš iPhone. Najdete zde obrovskou spoustu možností pro tvorbu a vytváření widgetů, a to jak na plochu, tak i na uzamčenou obrazovku vašeho iPhonu. Kromě toho zde najdete také balíčky ikonek aplikací nebo motivy pro klávesnici.

Aplikaci MyScreen stáhnete bezplatně zde.

Dnes nejčtenější

.