Zavřít reklamu

Od představení nové generace iPhonů nás sice dělá stále ještě týden, nicméně už nyní toho o nich víme skutečně mnoho, přičemž další a další informace vyplouvají na světlo světa. Jednou z nich je třeba i to, jaké maximální úložiště v novinkách dorazí. Na sociální síti Weibo se totiž objevila fotka zadní strany krabičky pro iPhone 15 Pro Max, která maximální konfiguraci prozrazuje. A zároveň potvrzuje to, o čem se spekulovalo v předešlých týdnech. Na fotku balení se můžete podívat v galerii níže.

Jak můžete sami vidět, na nálepce z balení je zřetelně vidět úložiště 2TB, které bude tedy jednou z novinek u řady 15 Pro. V současnosti je přitom nejvyšší úložiště „jen“ 1TB, což už přestává některým jablíčkářům alespoň podle příspěvků na sociálních sítích stačit. Je proto na čase úložiště navýšit a uživatelům tak do jisté míry rozvázat ruce – tím spíš, když letos čeká iPhony další zkvalitnění fotosoustavy, což si zaručeně vyžádá vyšší nároky na úložiště kvůli velikosti fotek. Nové úložiště však s sebou velmi pravděpodobně přinese i poměrně výrazné navýšení maximální ceny iPhonu, která by mohla nově překročit hranici 60 000 Kč.

  • Apple produkty lze zakoupit například na Alze, u iStores či Mobil Pohotovost (U Mobil Pohotovost lze navíc využít akce Koupíš, prodáš, prodáš, splácíš, v rámci které lze iPhone 14 získat už od 98 Kč měsíčně

Dnes nejčtenější

.