Zavřít reklamu

Od letošní zářijové Keynote, na které Apple představí své iPhony 15 a další hardware, nás dělí už jen pár dní. Pokud se jí nemůžete dočkat a chcete se na ni řádně naladit, můžete si na svá zařízení stáhnout povedené tapety s její tematikou.

Tapety, inspirované letošní Keynote s podtitulem Wonderlust, má na svědomí designér s přezdívkou Basic Apple Guy. Tento talentovaný tvůrce tentokrát na svém blogu vypustil do světa kolekci jednoduchých tapet, na kterých se nachází pouze logo chystané podzimní Keynote. Kolekci aktuálních tapet s tematickou Keynote Wonderlust najdete na webu tvůrce, kde mu můžete také poslat dobrovolný libovolný příspěvek coby poděkování. Tapety si můžete prohlédnout ve fotogalerii níže, stáhnout si je můžete prostřednictvím odkazů pod fotogalerií.

Společnost Apple již rozeslala oficiální pozvánky na letošní Keynote. Na Keynote by se kromě nových iPhonů měla představit i nová generace Apple Watch, spekuluje se také o možném představení Apple Watch Ultra 2, iPhonu 15 Ultra a dalších novinkách.  Pokud si chcete zavzpomínat na předešlé ročníky, můžete si prohlédnout pozvánky na předchozí podzimní Apple Keynote.

Dnes nejčtenější

.