Zavřít reklamu

Rozervaná mysl

Když Billie zjistí, že znovu prožívá různé verze stejného prvního rande, musí se vymanit z řady smyček, které vytvořila její manipulativní bývalá přítelkyně.

Jen vraždy v budově (nové epizod)

Seriál Only Murders In The Building pojednává o třech cizích lidech, kteří sdílejí posedlost skutečnými zločiny a do jednoho se zapletou, když vyšetřují záhadnou smrt souseda v jejich newyorském činžovním domě.

Futurama (nové epizody)

Animovaná futuristická komedie od tvůrce seriálu Simpsonovi, Matta Groeninga, o muži zmraženém v roce 1999, který rozmrzne v předvečer 31. století.

Status: Nežádoucí (nové epizody)
Sexy a akcí nabitý hodinový seriál s Jeffrey Donovanem v roli Michaela Westena, špiona zařazeného na černou listinu. Ve světě agentů není posílána „výpověď personálním oddělením“, ale dostanou oznámení, že se stali nežádoucími, které je v podstatě rozsudkem smrti.

Muzikál ze střední – seriál (nové epizody)

Po epickém létě na táboře Shallow Lake se Tygři vracejí na East High, kde chtějí inscenovat „Muzikál ze střední 3: Maturitní ročník“. Jejich plány ale naruší, když ředitel Gutierrez oznámí, že se Disney rozhodl na jejich milované střední škole natočit dlouho očekávaný „Muzikál ze střední 4: Sraz po letech“.

Na útěku (nové epizody)

V tomto akčním seriálu o nadpřirozenu čelí teenageři, kteří skrývají své superschopnosti, spolu se svými rodiči, kteří žijí s bolestivými tajemstvími z minulosti, obrovskému nebezpečí.

Témata: , , , , , , , , ,

Dnes nejčtenější

.