Zavřít reklamu

Letní kemp

Pohodový muzikál, ve kterém problémový puberťák zariskuje a odjede na letní tábor. A tam se nečekaně zamiluje, najde si kamarády i místo, kam opravdu patří.

Ulice strachu – 2: část: 1978

V prokletém městě Shadyside se ze řetězu utrhl zabiják a terorizuje celý letní tábor Nightwing. Letní kratochvíle tak střídá krvavý boj o přežití.

Letní úlet

V létě před nástupem na vysokou potkává svědomitá Auden tajemného Eliho. A právě s ním začne noc co noc naplno prožívat bezstarostné mládí, které jí tolik chybělo.

Čelisti

Když obrovský a nenasytný bílý žralok terorizuje ostrov Amity, policejní náčelník, oceánograf a zkušený lovec žraloků se vydávají tuto bestii zničit.

Hříšný tanec

17letá Frances tráví léto s rodiči v horském hotelu, kde se zamiluje do místního nespoutaného učitele tance.

Láska & Gelato

Lina chce před nástupem na vysokou splnit poslední přání svojí matky, a tak odletí na léto do Říma, kde ji čeká romantika, dobrodružství – a fantastická zmrzlina.

Poslední léto

Teenageři z jedné chicagské střední školy prožívají před nástupem na vysokou zásadní léto. Zápasí se svými sny, vztahy i svojí identitou.

Dej mi své jméno

Léto 1983. Italský venkov. Sedmnáctiletý Elio se sbližuje s Oliverem, charismatickým výzkumným asistentem svého otce, způsobem, který mu změní život.

Rip Tide

Po zveřejnění kompromitujícího virálního videa se newyorská modelka rozhodne uniknout před svou dusivou existencí a navštívit svou vzdálenou tetu v Austrálii.

Rafťáci

Puberťák chce svoje poprvé ve velkém stylu – s kámošem na vodáckém kurzu pro holky. Kvůli rodičům kamaráda ale smělé plány vezmou zasvé.

Dnes nejčtenější

.