Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Operační systém Windows je pro mnoho majitelů počítačů první volbou ať už pro jeho bezpečnost, komplexnost či přehlednost. Háček je však v tom, že ne každý uživatel si jej opatří legálně. S vidinou bezplatného stažení si totiž mnohdy stáhne do počítače i spoustu nejrůznějších virů, které mohou jednak funkčnost počítače jako takového zhoršit, ale taktéž v krajním případě ukrást jeho osobní údaje, údaje k platebním kartám a tak podobně. OS Windows je tedy vždy rozhodně lepší shánět u ověřených zdrojů – tím spíš, když i u nich jej můžete mít za vynikající cenu. Jedním z těchto prodejců je i Godeal24, který nabízí 100% záruku originálního operačního systému Windows. Godeal24 je totiž vykupuje od společností, které je již nepoužívají, a převádí je na fyzické osoby. Jinými slovy tedy zná „historii“ každé prodávané licence, takže je koncoví uživatelé mohou bez problémů používat.

Díky tomu u něj lze sehnat originální Windows 10 za pouhých 6,12 € a to například i v rámci nynějšího letního výprodeje! Super je navíc to, že Microsoft stále nabízí u Windows 10 bezplatný upgrade na Windows 11, takže tímto krokem zabijete dvě mouchy jednou ranou! Na licence zakoupené u společnosti Godeal24 se nevztahují žádná omezení týkající se předplatného, takže licence Godeal24 jsou „doživotní“ a máte k nim neomezený přístup: operační systém bude nadále dostávat aktualizace a podporu po celou dobu své životnosti. A jen pro zajímavost, nejnovější licence Office 2021 Pro na oficiálních stránkách společnosti Microsoft stojí 439,99 USD, v letním výprodeji Godeal24 je však nyní Office 2021 Pro k dispozici za pouhých 24,25 EUR! Godeal24 také nabízí kombinaci různých nabídek, nakupte více ušetřete více! Kombinace 5ks je cenově nejvýhodnější, můžete si ji koupit již za 13,05€/PC!

230627-750-420-gd24 CZ

Windows & Office: Speciální limitovaná nabídka!

Kupte víc a ušetřete víc! Cenově zvýhodněné balíčky softwarů jsou tu!

Až 62% slevy na balíčky Windows s Office (se slevovým kódem „SGO62“)

Až 50% slevy na další verze Windows (se slevovým kódem „ SGO50″)

Godeal24 je kompletní a profesionální obchod s rozsáhlým katalogem 100% zaručených a legálních digitálních licencí. Stejný software můžete získat s více než 80% slevou, přičemž můžete počítat s tím, že se jedná o 100% originál. K dispozici jsou navíc nejen oblíbené operační systémy Windows a kancelářský balík Office, ale také počítačové a mobilní nástroje, jako je například IOBIT, software Ashampoo, Disk Drill a mnoho dalších.

Další počítačové nástroje: Skvělé softwary za skvělé ceny! 

Godeal24 je internetový obchod, který prodává klíče pro počítačové operační systémy, kancelářský software a herní software na celosvětovém trhu. Godeal24 funguje již řadu let, vždy zachovává koncept zákazníka na prvním místě a přináší svým zákazníkům ty nejlepší produkty a služby. Pro zlepšení uživatelského komfortu je nákupní proces Godeal24 jednoduchý a snadno ovladatelný. Po dokončení objednávky vám do několika minut přijde do e-mailové schránky aktivační kód softwaru a podrobné pokyny k instalaci. A v průběhu instalace a používání se uživatelé mohou v případě jakýchkoli dotazů kdykoli obrátit na profesionální zákaznický servis Godeal24, který je online 24 hodin denně, 7 dní v týdnu.

Díky svým vysoce kvalitním produktům a profesionálním službám získala společnost Godeal24 na TrustPilot (nezávislá platforma pro hodnocení kvality služeb a produktů uživateli) hodnocení 4,9 a 98% spokojenost, což je potvrzení a uznání společnosti Godeal24 ze strany uživatelů!

Profesionální technická podpora 24/7 a doživotní poprodejní servis
Kontakt na Godeal24: service@godeal24.com 

Dnes nejčtenější

.