Zavřít reklamu

Filtrování epizod

Aplikace Podcasty kromě jiného umožňuje filtrovat epizody mnoha různými způsoby. Pokud chcete v Podcastech na iPhonu filtrovat epizody, spusťte aplikaci Podcasty a ve spodní části displeje klepněte na položku Knihovna. Přejděte na požadovaný podcast a klepněte na nabídku se třemi tečkami v horní části a poté vyberte způsob filtrování epizod.

Stanice

V Podcastech na iPhonu si můžete také sestavit vaše vlastní stanice, kam zařadíte podcasty určitého žánru, s konkrétní tematikou, nebo jakýkoliv jiný výběr. Ve spodní části displeje klepněte na Knihovna a poté vpravo nahoře klepněte na ikonku tří teček. V menu zvolte Nová stanice, pojmenujte stanici, a poté po klepnutí na Vybrat podcasty vyberte až tři desítky pořadů, které chcete zařadit do vytvořené stanice.

Časovač vypnutí

Posloucháte před spaním epizodu podcastu, obáváte se, že v průběhu poslechu usnete, a chcete zabránit tomu, aby se podcasty automaticky přehrávaly celou noc? Spusťte danou epizodu a poté pod lištou s průběhem přehrávání klepněte na ikonku půlměsíce. Na závěr vyberte, kdy se má přehrávání automaticky zastavit.

Výběr kategorie

Chtěli byste si poslechnout nový true crime, sportovní, nebo třeba kulturní podcast, ale nehledáte nic konkrétního? Pro procházení jednotlivých kategorií podcastů klepněte ve spodní části displeje na Prohlížení. Zamiřte zcela dolů, klepněte na Prohlížení podle kategorie a vyberte požadovanou kategorii.

Detailní přizpůsobení

V Podcastech na iPhonu také změnit nastavení jakéhokoli podcastu, který sledujete. Tato nastavení umožňují měnit například stahování, oznámení a další věci. Ve spodní části displeje klepněte na Knihovna a vyberte požadovaný pořad. V pravém horním rohu displeje klepněte na ikonku tří teček a v menu vyberte Nastavení. Zde můžete přizpůsobit vše potřebné.

Dnes nejčtenější

.