Zavřít reklamu

Je již takovou klasikou, že jakmile Apple vydá nový produkt, neřekne o něm vše. Novinky se pak objevují i několik týdnů. Ale že by vynechal něco tak zásadního? Wayne Ma z The Information řekl, že Apple pro svou náhlavní soupravu vyvinul několik zajímavých funkcí, které ovšem při představení produktu na letošním WWDC nezmínil. Řeč má být například o fitness a wellness aplikacích či třeba sledování celého těla.

Na druhou stranu jde podle výše uvedeného muže o poměrně logický krok. Ve vývoji je dle jeho zdrojů spousta funkcí. Některé přijít mohou, jiné zase ne. Apple uvede tento produkt na trh až na začátku příštího roku. Má tedy ještě relativně dost času na testování a vychytávání všemožných much. Funkce zároveň nemusí být dostupné přímo s uvedením produktu, ale mohou být přidány až posléze aktualizací visionOS. Wayne Ma tvrdí, že se na základě hovorů s bývalými zaměstnanci Applu dozvěděl o mnoha wellness a fitness aplikacích, na kterých se původně pracovalo. Ve hře byly dokonce i možné spolupráce se značkami jako Nike. V tomto duchu se přemýšlelo nad obličejovými polštářky, které by byly pro cvičení vhodnější.

Jablečná společnost musí dle zdrojů taktéž dokončit funkci sledování celého těla. Ta je jedním z důvodů, proč má náhlavní souprava dvojici kamer umístěných směrem dolů. Hovoří se také možnosti přidat 3D obsah do Apple TV+. Je zřejmé, že nás čeká ještě kupa informací a spekulací. Oslovila vás tato technologická novinka?

Dnes nejčtenější

.