Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Léto je čas krásného počasí, dlouhých teplých večerů, dobrých drinků či grilování, ale samozřejmě také dovolených, výletů či různých túr. Pokud se právě na dovolenou, výlet či túru chystáte a nedokážete si ji představit bez kvalitní hudby, která bude doprovázet každý váš krok, neměl by ve vaší výbavě chybět kompaktní reproduktor, který vám dostatek kvalitního zvuku nabídne. A přesně takové kousky má ve své nabídce i JBL.

JBL Go 3

Reproduktor JBL GO 3 je malý a přenosný reproduktor, který poskytuje na svou velikost skvělý zvukový výkon. Svým kompaktním designem a odolnou konstrukcí je reproduktor JBL GO 3 ideální volbou pro aktivní životní styl – můžete ho snadno vzít s sebou na výlety, do parku nebo na pláž. Reproduktor je vybaven vestavěným bateriovým zdrojem, který vám umožní poslouchat hudbu až 5 hodin bez přerušení. To ho činí skvělým společníkem pro dlouhé venkovní aktivity nebo odpočinek doma. Standardní cena tohoto reproduktoru je 1150 Kč.

JBL Go 3 koupíte zde

image

JBL Clip 4

Pokud jste příznivci malých přenosných repráčků, které si můžete připnout třeba na přezku batohu či jakékoliv podobné místo, je tu pro vás ultrapřenosný vodotěsný Bluetooth reproduktor JBL Clip 4. Ten je sice z hlediska zpracování vskutku drobný, i přes své minimalistické rozměry však má rozhodně co nabídnout. Těšit se u něj můžete například o velmi dobrý zvukový projev, ale třeba také parádní desetihodinovou výdrž na jedno nabití či již výše zmíněnou odolnost proti vodě a prachu podle normy IP67. Běžná cena tohoto modelu je 1650 Kč.

JBL Clip 4 koupíte zde

Tento model sdílí veškeré specifikace s klasickým JBL Clip 4, avšak je vytvořený až z 90 % z recyklovaných plastů a se 100% recyklovanou tkaninou na mřížce reproduktoru. Díky tomu tak snižuje množství použitého plastu a zároveň snižuje uhlíkovou stopu. Ekology ale potěší třeba i jeho obal, který je z papíru s certifikací FSC s potiskem ze sójového inkoustu. 

JBL Clip 4 ECO koupíte zde

image

JBL Go Essential

Zatímco předešlý model je s ohledem na jeho design s karabinou primárně outdoorovou záležitostí, model JBL GO Essential je pořádná malá stylovka, která neudělá ostudu ani na pracovním stole. I zde můžete počítat s – na poměry těla – velmi kvalitním zvukem, voděodolností podle certifikace IPX7 či pětihodinovou výdrží na jedno nabití. Zkrátka a dobře, velmi solidní parťáka na jakoukoliv příležitost. Cena tohoto reproduktoru je standardně 890 Kč.

JBL Go Essential koupíte zde

image-1

Dnes nejčtenější

.