Zavřít reklamu

Stanice na míru

Hudební streamovací služba Apple Music vám kromě jiného umí také vytvořit rádiovou stanici, související s vaší oblíbenou hudbou. Pokud chcete vytvořit stanici specifického umělce, přejděte na jeho profil na Apple Music, v pravém horním rohu klepněte na ikonku tří teček a v menu, které se vám zobrazí, klepněte na Vytvořit stanici.

Hudební videa

Při používání Apple Music se nemusíte omezovat jen na poslech hudby. Najdete zde také pestrou nabídku videoobsahu od hudebních videí až po záznamy živých vystoupení. Ve spodní části displeje klepněte na Prohlížení a poté zamiřte až zcela dolů. Následně stačí jen klepnout na Hudební videa.

Apple Music jako budík

Chcete se probouzet za tónů vaší oblíbené skladby? S Apple Music to není žádný problém. Spusťte na iPhonu nativní aplikaci Hodiny a na liště ve spodní části displeje klepněte na Budík. Nastavte nový budík nebo vyberte některý z existujících budíků, zamiřte zcela dolů a klepněte na Zvuk. V sekci Skladby klepněte na Vyberte skladbu a poté vyberte požadovanou skladbu.

Karaoke

V novějších verzích operačního systému (nejen) iOS je v rámci Apple Music k dispozici také funkce Sing, díky které si můžete vyzkoušet karaoke. Funkce je k dispozici u řady skladeb – stačí začít přehrávat vybranou skladbu, klepnout na ikonku textu a poté napravo nad prvky ovládání klepnout na ikonku mikrofonu. Ta funguje zároveň jako posuvník, na kterém můžete ovládat hlasitost originálního zpěvu ve skladbě.

Řazení skladeb v playlistu

V playlistech na Apple Music můžete přehledně řadit skladby na základě specifických kritérií. Spusťte Apple Music a klepněte na libovolný playlist. V pravém horním rohu klepněte na ikonku tří teček a zvolte Řazení. Na závěr stačí jen vybrat požadované kritérium.

Dnes nejčtenější

.