Zavřít reklamu

Není žádným tajemstvím, že má Apple pro letošní generaci iPhonů připravenou řadu zajímavých designových upgradů. Jedním z těch nejzajímavějších je pak bezesporu zmenšení rámečků kolem displeje, za které byl kalifornský gigant v minulých letech výrazně kritizován. Kritiku však vyslyšel a nyní přijde podle uniklých informací s nejtenčími rámečky, které jsou v mobilním světě k dispozici. Jejich tloušťka má být konkrétně 1,55 mm, což je o dobrých 33 % méně než kolik mají nyní rámečky iPhonů 14 Pro. Že si neumíte tento upgrade představit? V galerii níže naleznete porovnání, které vám vše názorně ukáže. iPhone 14 Pro v něm totiž stojí vedle iPhonu 15 Pro s tím, že rozdíly v tloušťce rámečků jsou vskutku značné. Ostatně, přesvědčte se sami.

Obecně se dá říci, že se iPhony 15 Pro stanou do jisté míry iPhony 14 Pro s odstraněnými „mouchami“, na které mnozí jejich majitelé poukazovali. Kromě rámečků kolem displeje je to třeba přechod z Lightningu na USB-C či mírné zaoblené hran, kdy sice telefonu zůstane jeno typický design, avšak hrany u zad a displeje se zaoblí a díky tomu padne telefon celkově lépe do rukou. Upgradem rovněž projdou tlačítka pro odemykání/zamykání displeje, regulaci hlasitosti a nastavování tichého/hlasitého režimu. Z uniklých renderů se navíc dá, že se určitého zúžení dočká i Dynamic Island, který by tak mohl působit na displeji o něco méně výrazněji. Vše ale v tomto směru samozřejmě potvrdí až oficiální zářijové představení.

  • Apple produkty lze zakoupit například na Alze, u iStores či Mobil Pohotovost (U Mobil Pohotovost lze navíc využít akce Koupíš, prodáš, prodáš, splácíš, v rámci které lze iPhone 14 získat už od 98 Kč měsíčně)

Dnes nejčtenější

.