Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Pokud stále používáte starší verzi operačního systému nebo dřívější Office, váš počítač se tak stává méně zabezpečeným a kompatibilním. S neustále rostoucími kybernetickými hrozbami se aktuálnost softwaru navíc stává stále důležitější. Právě v tomto směru může udělat zásadní rozdíl upgrade na Windows 11 nebo Office 2021 Pro. Když se ale podíváme na oficiální ceny Office 2021 Pro, které dosahují 439,99 $, pak s radostí uvítáme současnou bezkonkurenční akci Godeal24 Easter Sale, díky které si lze pořídit Microsoft Office 2021 nebo Windows OS za zcela bezkonkurenční ceny! Přijít si můžete na nejnovější Office 2021 Pro jen za 24,25 €. Windows 11 Pro je k dostání za pouhých 10,25 €. Pokud navíc potřebujete aktualizovat více počítačů nebo koupit více licencí pro Office 2021, pak vás jistě potěší balíček Office 2021 Pro 5PCs, u nějž vás jedna licence vyjde jen na 13,05 €. S balíčky na Windows a Office můžete ušetřit více než 90 %! Nepromeškejte proto tuto jedinečnou příležitost a upgradujte váš PC, čímž pozvednete jeho úroveň zabezpečení i celkovou produktivitu.

Godeal24

Nejlepší slevy! Windows OS a MS Office

Kupte víc, ušetřete ještě více! Cenově výhodné balíčky

Sleva až 50 % na Windows a Office! Slevový kód: SGO50

Prozkoumejte další slevy na Windows a Office zde

Další PC nástroje za nejlepší ceny

Prozkoumejte další zlevněné nástroje zde

Díky technologii od OpenAI navíc Windows 11 ve své nejnovější aktualizaci přináší vyhledávač Bing, který využívá možností umělé inteligence, čímž znatelně rozšiřuje své schopnosti. OpenAI také představila GPT-4, velký jazykový model, který dokáže zpracovat text i obrázky pro vygenerování textového výstupu. Office také nabízí důležité změny, kdy umožňuje přístup k chatbot technologii AI Copilot, což představuje vždy pohotového chatbota v bočním panelu, který dokáže uživatelům pomoci prakticky s čímkoliv. Současný progres na poli technologií je doslova obrovský a již brzy znatelně změní způsoby, kterými pracujeme.

Na Godeal24 můžete ušetřit spoustu času a peněz díky bezkonkurenčním slevám na licence Microsoft, důležitý IT software a další nástroje jako od IOBIT, Ashampoo, Disk Drill a mnoho dalších. Získejte tak Windows OS a MS Office za zcela nejnižší ceny vůbec! S Godeal24 navíc máte jistotu, že je software 100% bezpečný a originální, k čemuž navíc získáte doživotní podporu a garanci aktualizací od Microsoftu. Nákup na Godeal24 je navíc nesmírně jednoduchý. Obzvláště když přidáme digitální doručení, kdy software obdržíte ihned po dokončení objednávky prostřednictvím e-mailu. Aby toho nebylo málo, obchod se na portálu TrustPilot těší ohodnocení „excelentní„, které obdržel v 98 % případů. Navíc nabízí i 24/7 expertní technickou podporu.

Godeal24 nabízí nepřetržitou 24/7 profesionální technickou podporu, která je už napořád k dispozici všem zákazníkům. Dokáže vám tak pomoct doslova s jakýmkoliv problémem.

Kontaktujte Godeal24: service@godeal24.com 

Dnes nejčtenější

.