Zavřít reklamu

AirTag jsou oblíbené lokalizační přívěsky z dílny společnosti Apple, které nabízí opravdu všestranné využití. Můžete umístit do peněženky, připevnit na zavazadla nebo nebo třeba na klíče. Tím ale možnosti využití AirTagu zdaleka nekončí, a této variabilitě hodně nahrávají netradiční obaly na AirTag.

Case Mate Dog Collar Mount

Jedním ze způsobů využití AirTagu je jeho umístění na obojek vašeho čtyřnohého miláčka. Toto voděodolné silikonové pouzdro na AirTag drží na obojku spolehlivě a pohodlně, snadno se upevňuje, a vydrží nejedno psí dobrodružství.

Case Mate Dog Collar Mount zakoupíte za 349 korun zde.

Nomad AirTag Card

Nomad AirTag Card je karta do peněženky, která slouží jako praktické pouzdro pro AirTag, díky kterému nemusíte lokalizátor do peněženky umisťovat volně. Nomad AirTag má velikost platební karty, je vyroben z odolné kombinace TPU a polykarbonátu a snadno se vejde téměř do jakékoliv peněženky.

Nomad AirTag Card zakoupíte za 599 korun zde.

Case Mate Sticker Mount

Jen těžko si lze představit univerzálnější doplněk, než je Case Mate Sticker Mount. Jedná se o kompaktní a spolehlivý samolepicí držák na AirTag, který můžete připevnit prakticky kamkoliv – na kolo, dron, ale třeba také dálkové ovladače nebo klíčenky.

Case Mate Sticker Mount zakoupíte za 409 korun zde.

Lezyne Matrix Saddle Tagger

Cyklisté zajisté ocení Lezyne Matrix Saddle Tagger – sedlový držák na AirTag, který můžete snadno umístit k sedlu vašeho jízdního kola. Cyklodržák na AirTag ke kolu je lehký, může se pochlubit odolností třídy IPX7, a snadno se upevňuje.

Sunnylife AirTag Holder for Drone

Majitelé dronů si mohou pořídit praktický držák na AirTag Sunnylife AirTag Holder. Tento držák je určený pro drony DJI, na trhu jsou ale k sehnání držáky na AirTag i pro drony jiných značek. Lehoučký držák se snadno připevňuje a drží opravdu pevně, a vy se díky němu nemusíte obávat, že už nikdy nenajdete svůj zbloudilý dron.

AirTag Hydroflask Holder

AirTagem můžete opatřit opravdu prakticky cokoliv – třeba i lahev na pití. Tento šikovný držák lze rychle a pohodlně umístit na celou řadu nejrůznějších lahví, jejichž majitelé se tak již nemusí bát, že svou lahev zapomenou v parku, tělocvičně, nebo třeba v autobuse.

Dětské lokalizační náramky

AirTag můžete umístit i do řemínku, který sobě nebo někomu jinému – samozřejmě s jeho souhlasem – připevníte na ruku. Řemínky Tech-Protect jsou odolné, pohodlné, a disponují spolehlivým zapínáním na suchý zip. Samotný AirTag je pak umístěn v plastovém pouzdře.

Dnes nejčtenější

.