Zavřít reklamu

Sledování dětí (nejen) za pomoci AirTagu je jistě dvousečná zbraň a lehce kontroverzní záležitost. Jsou ale situace, kdy se zkrátka hodí opatřit dítko šikovným sledovacím zařízením. Může se jednat o výlet do přírody, pobyt na místech, kde se bojíte, že se vám vaše ratolest ztratí z dohledu, ale sledování přes AirTag můžete využít i u lidí se zdravotními komplikacemi, u kterých hrozí kolaps, pád nebo jiná nepříjemnost, kvůli které byste dotyčného museli hledat.

AirTagy jsou velice drobné zařízení, což sice skýtá spoustu výhod, ale i jednu výraznou nevýhodu – snadno se ztratí. Pokud chcete AirTagem dočasně vybavit dítě, nastává tedy logicky otázka „kam s ním“. Jako ideální řešení se jeví řemínky na ruku s pouzdrem, které jsme vyzkoušeli pro účely dnešní recenze.

Technické specifikace

Vzhledem k tomu, že jsou řemínky určené pro děti, se jejich výrobce zaměřil primárně na pohodlí, odolnost a bezpečnost. Řemínek s názvem Tech-Protect je vyroben z kvalitního, odolného nylonu, samotné pouzdro je z lehkého, odolného plastu, který bezpečně udrží AirTag na místě. Univerzální velikost náramku je zajištěna speciálním zapínáním, které můžete znát například z nylonových řemínků pro Apple Watch. Dětské řemínky z nylonu s pouzdrem pro AirTag jsou k dispozici v barevném provedení Lime (neonově žlutá) a Blue (modrá).

AirTag Tech-Protect

Balení a vzhled

Balení dětských řemínků je velice jednoduché, minimalistické, a nezabírá zbytečně místo ani nepředstavuje nadměrnou zátěž po stránce odpadu, což je rozhodně chvályhodné. Sáčky, ve kterých se řemínky nachází, jsou znovu uzavíratelné, takže je ani nemusíte vyhazovat – můžete je rovnou použít pro uskladnění řemínků. Samotné řemínky s pouzdrem svým vzhledem připomínají hodinky. Dají se pohodlně upevnit na pravé i na levé zápěstí, velikost je skutečně univerzální, šířka řemínku pasuje i na zápěstí menších dětí.

Celkové hodnocení

Dětské řemínky s pouzdrem pro AirTag mě mile překvapily kvalitou svého zpracování – zvláště vezmu-li v úvahu jejich sympaticky nízkou cenu. Nylonový řemínek je ideálně pružný, zapínání drží pevně a spolehlivě, z řemínků netrčí žádné nitě, suché zipy jsou precizně zpracované. Samotné pouzdro pro AirTag je z pevného, ale zároveň pružného plastu. Umístění AirTagu do pouzdra probíhalo naprosto hladce, rychle a bez problémů, vyjímání AirTagu již vyžadovalo o něco více úsilí. V tomto případě se ale jedná o ideální kombinaci vlastností vzhledem k tomu, že účelem pouzdra je primárně AirTag spolehlivě a pevně udržet na místě. Pouzdro nemá žádné ostré hrany, plast je měkčený, takže nehrozí, že by se AirTag při manipulaci poškrábal o pouzdro. Díky těmto vlastnostem je zároveň řemínek velmi příjemný i při celodenním nošení. AirTag je v pouzdře téměř dokonale chráněný.

Závěrem

Ať už se z jakéhokoliv důvodu poohlížíte pro doplňku na AirTag pro dítě, můžete bez obav sáhnout po těchto řemíncích. Kombinace příjemných, lehkých, ale zároveň odolných a spolehlivých materiálů činí z řemínků ideální příslušenství pro tyto příležitosti.

Dětský řemínek na AirTag Tech-Protect zakoupíte zde.

Dnes nejčtenější

.