Zavřít reklamu

Přestože jsme v posledních týdnech hned několikrát slyšeli o tom, že se na letošní rok žádné nové AirPods nechystají, zdá se, že bude vše nakonec zcela jinak. Včera vydaná RC beta iOS 16.4 (tedy pravděpodobně finální build tohoto systému před jeho veřejným vydáním) totiž v kódu ukrývá zmínky o doposud nepředstavených AirPods a o pouzdře pro ně. 

V kódu bety se ukrývají konkrétně dvě kódová označení produktů. Jedno z nich je A3048, za kterým by se měla skrývat sluchátka, druhé pak A2968 značící dle všeho nabíjecí krabičku. Nic víc sice beta nenabízí, nicméně vzhledem k tomu, že doposud neunikly víceméně žádné informace o letošních AirPods a jediné, o čem se v poslední době mluvilo, byla nová levná verze těchto sluchátek, byť údajně plánovaná až na příští rok, jsou ve hře jen dvě varianty. Tou první je určitá revize AirPods 2, která by byla vydána coby nové levné AirPods s aktuálnějším hardwarem a USB-C pouzdrem, tou druhou příchod zcela nové levné verze bez jakékoliv vazby na dřívější AirPods, která bude logicky doplněna novým nabíjecím pouzdrem.  Vše bychom se nicméně mohli dozvědět už relativně brzy, evidentně se totiž počítá s podporou blížícího se iOS 16.4, který vyjde pro veřejnost možná už příští týden. 

  • Apple produkty lze zakoupit například na Alze, u iStores či Mobil Pohotovost (U Mobil Pohotovost lze navíc využít akce Koupíš, prodáš, prodáš, splácíš, v rámci které lze iPhone 14 získat už od 98 Kč měsíčně)

Dnes nejčtenější

.