Zavřít reklamu

Sledovali jste až doteď strhující seriálový thriller You na Netflixu, a po jeho skončení nevíte, na co byste měli koukat? Pravdou je, že najít seriál podobný You je prakticky nadlidský úkol. I přesto se vám ale pokusíme nabídnout tipy na seriály, jejichž sledováním si můžete zkrátit čekání na pátou řadu seriálu You. Ta totiž takřka 100% dorazí – ostatně, vzhledem k oblibě seriálu snad ani nemá Netflix na výběr.

Barry (HBO Max)

Bill Hader hraje hlavní roli Barryho, deprimovaného, podřadného nájemného zabijáka, který je během své vražedné mise v Los Angeles uchvácen komunitou začínajících herců. Chce začít nový život, ale jeho minulost ho drží ve svých spárech.

Ozark (Netflix)

Finanční poradce donutí rodinu odejít z Chicaga do oblasti Ozarks v Missouri, kde musí během pěti let vyprat 500 milionů dolarů, aby uchlácholil drogového bosse.

Mindhunter – Lovci myšlenek (Netflix)

Seriál s názvem Mindhunter: Lovci myšlenek se odehrává v období konce sedmdesátých let minulého století. Dva agenti FBI mají za úkol vyslechnout sériové vrahy a vyřešit tak otevřené případy.

Špinavej John (Netflix)

Když se láska změní v cosi zvráceného a důvěra se zneužívá k manipulaci, stát se může cokoli – třeba i vražda. Kriminální seriál podle skutečných událostí.

Letuška (HBO Max)

Příběh o tom, jak se může celý život změnit během jediné noci. Letuška Cassandra Bowdenová se probudí ve svém hotelovém pokoji v Bangkoku, s kocovinou z předchozí noci a mrtvolou ležící vedle ní na posteli – aniž by tušila, co se stalo.

Dnes nejčtenější

.