Zavřít reklamu

D-ID

D-ID je užitečná webová stránka, která vám s pomocí umělé inteligence umožní animovat vaše fotografie. Díky D-ID můžete z fotografií vytvářet ovzučená pohyblivá videa, pohyblivé portréty a spoustu dalšího. Funkci rozpohybování fotografie, kterou nabízí D-ID si možná pamatujete z webu MyHeritage, kde tato záležitost byla jednu dobu velkým hitem. Část funkcí na webu D-ID je bezplatná.

Web D-ID můžete prozkoumat zde.

Soundful

Soundful je zajímavá platforma, která vám umožní s využitím umělé inteligence generovat jedinečné skladby bez nároku na honorář pouhým kliknutím na tlačítko. Ať už si chcete jen vyzkoušet skládání hudby, nebo potřebujete skladbu pro vaše marketingové video či krátkometrážní film, Soundful vám pomůže. Stejně jako u řady jiných AI služeb je část funkcí bezplatná, za některé si ale budete muset připlatit.

Web Soundful najdete zde.

Midjourney

Midjourney je užitečný nástroj, který dokáže na základě krátkých textových popisků generovat příslušné obrázky za pomoci umělé inteligence. Prvních pětadvacet obrázků vám Midjrouney vygeneruje zcela zdarma, pro další využití budete muset využít předpatné, které začíná na 8 dolarech měsíčně. Midjourney funguje prostřednictvím bota na platformě Discord.

Web Midjourney můžete vyzkoušet zde.

Supermeme

Připadá vám představa umělé inteligence, která vytváří memy, naprosto skvělá? Pak můžete vyzkoušet stránku s názvem Supermeme. V mnoha světových jazycích zde můžete umělé inteligenci zadat příkaz k vygenerování memes na nejrůznější témata.

Web Supermeme najdete zde.

Talk to Books

Talk to Books je experimentální AI projekt společnosti Google. Na příslušné stránce můžete do vyhledávacího pole zadat prakticky jakoukoliv větu, a nástroj pro vás najde knihy, ve kterých se nachází obsah, podobný vašemu zadání. Tímto způsobem můžete najít inspiraci na novou zajímavou četbu.

Projekt Talk to Books si můžete vyzkoušet zde.

Dnes nejčtenější

.