Zavřít reklamu

Jak se zdá, příchod 15″ MacBooku Air je již téměř za dveřmi. Podle generálního ředitele Display Supply Chain Consultants Rosse Younga, který má v souvislosti s displeji jablečných produktů opravdu velmi dobré informace, je na velmi dobré cestě, aby byl nový jablečný notebook uveden na trh v dubnu.

V minulém měsíci tento muž řekl, že dodavatelský řetězec Applu již zahájil výrobu zobrazovacích panelů pro nový MacBook Air. Tehdy Young dodal, že očekává uvedení na trh v dubnu, což nyní opět potvrzuje. Pokud má být tento MacBook uveden na trh v dubnu, mohlo by to znamenat, že se blíží první jablečná konference. Apple téměř každý rok oznamuje nové produkty v březnu. V roce 2021 ale udělal výjimku a první konference se konala v dubnu. Ve hře jsou tedy oba měsíce. Stávající 13″ MacBook Air s čipem M2 byl uveden na trh v červenci 2022 poté, co byl o měsíc dříve oznámen na WWDC. O chystaném MacBooku se toho, až na displej, příliš neví. Není tedy zřejmé, zda dostane čip M2, nebo čip M3. Spekulace se v tomto směru různí. Například Ming-Chi Kuo v minulém roce tvrdil, že 15″ MacBook (ne nutně Air) dorazí ve druhém čtvrtletí roku 2023 s čipy M2 a M2 Pro. S Rossem Youngem příliš nesouhlasí Mark Gurman, dle kterého budou 13″ i 15″ MacBooky Air uvedeny na trh až na přelomu jara a léta letošního roku.

  • Apple produkty lze zakoupit například na Alze, u iStores či Mobil Pohotovost (U Mobil Pohotovost lze navíc využít akce Koupíš, prodáš, prodáš, splácíš, v rámci které lze iPhone 14 získat už od 98 Kč měsíčně)

Dnes nejčtenější

.