Zavřít reklamu

S úniky informací okolo nové generace iPhonů se v poslední době roztrhl pytel. Kromě nedávno uniklých schémat iPhonů 15 a 15 Pro totiž vypluly na světlo světa před pár desítkami minut i snímky digitizéru pro iPhony 15 a dokonce i iPhony 15 Pro. A u řady Pro snímek odhaluje značné zúžení bočních rámečků, díky čemuž se tak displej „rozlije“ ještě více ke krajům telefonu a ten tak bude rázem vypadat moderněji. Na rozdíl ve tloušťce rámečků pro iPhony 14 Pro a 15 Pro se můžete podívat na jednom ze snímků v galerii níže.

 

Apple se měl podle dostupných informací pro nasazení užších rámečků kolem displeje iPhonu rozhodnout z velké části kvůli skvělým ohlasům na poslední dvě generace Apple Watch, které právě tento upgrade přinesly. Mnozí jablíčkáři totiž přešli na tyto hodinky právě kvůli jejich vylepšenému designu s užšími rámečky a to i přesto, že jim jejich starší modely poskytovaly plný komfort. Je tedy pravděpodobné, že si chce Apple nasazením tohoto prvku zajistit taktéž skvělý odbyt. Nebude to však jen displej, kterým bude iPhone 15 pro schopný zaujmout. Počítá se u něj totiž třeba také s nasazením 3nm procesorů s meziročně výrazně vyšším výkonem, ale taktéž nižší energetickou spotřebou, lepším fotoaparátem a tak podobně. Je tedy rozhodně na co se těšit.

  • Apple produkty lze zakoupit například na Alze, u iStores či Mobil Pohotovost (U Mobil Pohotovost lze navíc využít akce Koupíš, prodáš, prodáš, splácíš, v rámci které lze iPhone 14 získat už od 98 Kč měsíčně)

Dnes nejčtenější

.