Zavřít reklamu

Microsoft odhalil v minulém týdnu svůj nový prohlížeč Edge a aktualizovaný vyhledávač Bing, který integruje nástroj ChatGPT. Společnost tehdy dodala, že funkci si budou moct brzy užít první uživatelé, ovšem pouze na desktopu. Ten den také Microsoft otevřel seznam čekatelů. Technologický gigant dodal, že verze pro mobilní operační systémy ještě není připravena.

Ačkoli byl otevřen seznam čekatelů, Microsoft neurčil přesné datum, kdy budou uživatelé moct funkci vyzkoušet. K překvapení mnoha se tak stalo před pár hodinami. Podle Windows Latest začal Microsoft dnes ráno informovat vybrané uživatele, že nová funkce pro desktopy zahrnující i ChatGPT je připravena.

chatgpt-FB

Jsme rádi, že vám můžeme poskytnout přístup k náhledu nového Bingu – vašeho partnera pro prohlížení webu s Al-poháněným systémem. Jakmile začnete produkt používat, budeme rádi za vaši zpětnou vazbu, abychom mohli nový Bing ještě vylepšit. Momentálně nemáme připravené mobilní prostředí – aktivně na něm pracujeme a brzy vám ho zpřístupníme. Do té doby prosím nadále používejte nový Bing na počítači a stáhněte si aplikaci Bing ze svého oblíbeného obchodu s aplikacemi, abyste měli jistotu, že budete připraveni, až mobilní verze dorazí,“ stojí v e-mailu, který začal Microsoft rozesílat. Podle spekulací se nejdříve dostane na ty uživatele, kteří mají nastavený Bing jakožto výchozí prohlížeč.

Dnes nejčtenější

.