Zavřít reklamu

Letošní rok bude dle všeho na konference Applu opravdu bohatý. Ne všechny jsou nicméně bohužel plánovány pro širokou veřejnost, což je i případ té první letošní. Řeč je konkrétně o AI summitu, tedy konferenci točící se kolem umělé inteligence. Tu totiž Apple stejně jako v předešlých letech uspořádá v průběhu února jen pro své zaměstnance v prostorách Divadla Steva Jobse. 

Zaměstnanci Applu v minulosti přirovnávali AI summit k malému WWDC zaměřenému na vše okolo umělé inteligence. V předešlých letech sice Apple tuto akci zrušil kvůli pandemii Covid-19, nicméně letos vše opět obnovuje s tím, že chystá jak klasické přednášky, tak i workshopy a vůbec vše, co má potenciál zaměstnancům pomoci s využitím umělé inteligence. Zda se dočkáme následně nějakých výstupů například v systémech či hardwarových produktech je nicméně v současnosti zcela nejasné. 

Co však jasné naopak víceméně je, je to, že Apple odhodil pomyslné zábrany proti šíření Covid-19 a už se nebojí dřívější tradiční akce pořádat hezky postaru, tedy v klasickém fyzickém formátu. Přesně z tohoto důvodu se proto jeví jako poměrně pravděpodobné, že i letošní veřejné Keynotes naváží na ty z roku 2019, které se ještě konaly standardně, než Apple kvůli Covid-19 přešel na virtuální konference bez návštěvníků v sálech. A co vy, máte raději klasické „fyzické“ konference, nebo ty předtočené z posledních let? 

Dnes nejčtenější

.