Zavřít reklamu

Vánoce už jsou prakticky za rohem. Spousta z vás jistě urputně shání vánoční dárky pro své blízké. Chystáte se letos obdarovat někoho, o kom víte, že miluje auta a řízení, a zároveň také fandí Apple produktům a technologiím obecně? Pak pro vás máme několik užitečných tipů na dárky pro řidiče jablíčkáře.

Univerzální nabíječka AlzaPower Car Charger

Na Vánoce může stoprocentně potěšit i taková zdánlivá drobnost, jako je toto univerzální nabíječka. AlzaPower Car Charger disponuje funkcí Power Delivery, automatickou detekci připojeného zařízení, optimální distribucí výkonu, a samozřejmě také ochranou proti zkratu, přepětí, přetížení a přehřátí. Nabíječka je opatřená také LED indikátorem nabíjení.

Univerzální nabíječku AlzaPower zakoupíte zde.

Lightning kabel AlzaPower AluCore

Lightning kabelů – a kabelů obecně – není nikdy dost. Mít jen  jeden kabel, který neustále přenášíte mezi domovem, prací a autem je samozřejmě nemyslitelné. Proto můžete vámi obdarovaného potěšit tímto dobře vypadajícím a skvěle odolným Lightning kabelem, který může mít své místo výhradně v autě. Nabízí rychlost přenosu dat až 480 Mb/s, je nositelem certifikace MFi, a díky nylonovému opletu je opravdu odolný.

Lightning kabel AlzaPower zakoupíte zde.

Termohrnek Tescoma Constant

Pokud víte, že se vámi obdarovaný neobejde v autě bez denní dávky horké kávy nebo čaje, určitě ho potěšíte termohrnkem Tescoma Constant. Termohrnek má objem 400 ml a díky dvojité  stěně a účinné kombinaci nerezu a plastu udrží nápoj při požadované teplotě po dostatečně dlouhou dobu.

Termohrnek Tescoma zakoupíte zde.

Baseus Big Energy Car držák do auta

Baseus Big Energy Car je praktický a spolehlivý držák do auta s možností uchycení na palubní desku nebo do ventilace. Nabízí podporu pro bezdrátovou nabíjecí technologii Qi, stejně jako možnost nastavení polohy. Nabízí výkon až 15 W, je univerzální, a díky pohyblivému kloubu umožňuje naklánění připojeného telefonu.

Držák do auta Baseus zakoupíte zde.

Držák na mobil iOttie Easy One Touch

Dalším šikovným držákem na mobil do auta je iOttie Easy One Touch. Jedná se o mechanický držák s uchycením do mřížky s možností nastavení polohy, je opatřen magnetickým organizérem kabelu a spodní patkou, zajišťující bezpečnost. Instalaci usnadňuje otočný zámek Twist Lock Air Vent.

Držák na mobil iOttie zakoupíte zde.

Držák na tablet FIXED Tab Passenger

Nejen rodiče zajisté ocení držák na tablet FIXED Tab Passenger s uchycením na opěrku hlavy. Pojme tablet s úhlopříčkou displeje od 7″ do 13″, je opatřen nastavitelným ramenem a univerzálním rozepínacím systémem. Nastavitelná otočná hlava umožňuje pohyb v rozsahu 360°.

Držák na tablet FIXED zakoupíte zde.

MagSafe nabíječka do auta Epico Ellipse

Majitelé novějších modelů iPhonů s nabíjecí technologií MagSafe zajisté pod stromečkem rádi najdou tuto šikovnou nabíječku Epico. Jedná se o držák s uchycením do ventilace a podporou MagSafe, výkonem až 15 W a napájecím kabelem, který je součástí balení. Samozřejmostí je snadná instalace i používání.

MagSafe nabíječku do auta Epico zakoupíte zde.

Kamera LAMAX T10 4K GPS

Řidiče zaručeně potěšíte také touto kamerou do auta. Model LAMAX T10 4K GPS nabízí duální rozlišení snímače 16 Mpx, úhel záběru 170°, GPS, nahrávání ve smyčce, kompatibilitu s paměťovými kartami microSD, microSDHC a microSDXC do velikosti 128 GB a bezdrátové rozhraní Wi-Fi. Napájení probíhá přes akumulátor, kapacita baterie činí 200 mAh.

Kameru do auta LAMAX zakoupíte zde.

Chytré zrcátko NAVITEL

Navitel je chytré zrcátko do auta, které se může pochlubit dotykovým ovládáním, GPS, funkcí nahrávání videa ve Full HD se stereo ozvučením nebo třeba slotem na microSD, microSDHC či microSDXC kartu do velikosti 64 GB. Napájení probíhá prostřednictvím USB Kabelu, zrcátko disponuje Wi-Fi konektivitou.

Chytré zrcátko NAVITEL zakoupíte zde.

Sluchátka AirPods Pro 2

Všichni  jistě víme, že telefonovat za jízdy s mobilem u ucha není dobrá věc. Řešení těchto situací mohou představovat vymakaná bezdrátová sluchátka AirPods Pro 2. Ta kromě telefonních hovorů umožňují také působivý poslech hudby, funkci aktivního potlačení hluku, a díky certifikaci IPX4 je vámi obdarovaný může využít nejen při jízdě autem, ale třeba také při sportu.

Sluchátka AirPods Pro 2 zakoupíte zde.

Dnes nejčtenější

.