Zavřít reklamu

Vánoce pomalu klepou na dveře a s nimi i spojené předávání vánočních dárků. Pokud ještě nemáte nakoupeno, rozhodně neotálejte. Není radno to nechávat na poslední chvíli, kdy jsou přetíženi nejen prodejci, ale hlavně také přepravci. Právě proto pro vás přinášíme tipy na nejlepší vánoční dárky do 500 Kč. Jestli máte spadeno na nějaké drobnosti, které ale i přesto náramně potěší, pak je tento článek přímo pro vás.

BASEUS Simple

Budoucnost je bezdrátová. Právě proto se stále rostoucí popularitě těší takzvané bezdrátové nabíječky, které se nejen že postarají o napájení telefonu, ale zároveň poslouží i jako designový prvek. Skvělým příkladem je BASEUS Simple. Jedná se o jednoduchou bezdrátovou nabíjecí podložku pro napájení všech zařízení, která jsou kompatibilní se standardem bezdrátového nabíjení Qi. Hravě si tedy poradí například s iPhony (8 a novějšími) nebo AirPody (s bezdrátovým nabíjecím pouzdrem). Celé to skvěle podtrhává minimalistický kruhový design. Nabíječka je totiž ze slitiny hliníku a tvrzeného skla. Běžně tento model stojí 599 Kč, avšak nyní jej pořídíte se slevou za pouhých 424 Kč.

Devia Milanese Silver

Kvalitní milánský tah by neměl chybět ve výbavě žádného uživatele Apple Watch. Takovýto řemínek je totiž ideální do společnosti, jelikož vyniká svým vytříbeným zpracováním, jednoduchostí a použitým materiálem. Skvělou volbou je v tomto případě Devia Milanese Silver. Tento konkrétní řemínek je kompatibilní s takzvanými většími Apple Watch, které mají velikost pouzdra 42, 44, 45 nebo 49 milimetrů. Produkt jako takový je vytvořen z nerezové oceli, díky čemuž hravě odolá vodě a dalším jevům. Vyjde vás na pouhých 474 Kč.

Devia Milanese Silver zakoupíte zde

Devia Milanese Silver

Hoco PH37 Excellent Silver

Skvělým doplňkem pro práci je stojan pro notebook Hoco PH37 Excellent Silver. Vzhledem k tomu, že je tento stojan vyroben ze slitiny hliníku, je tak skvělým parťákem například pro MacBook, s nímž dokonale ladí po designové stránce. S jeho pomocí získá uživatel daleko lepší ergonomii, což má pozitivní dopad na celkové pohodlí a chlazení laptopu jako takového. Stojan lze nastavit ve 4 různých polohách a případně jej rychle složit pro uskladnění či přenášení. Díky aktuální 39% slevě vás navíc vyjde jen na 599 Kč 368 Kč.

Hoco PH37 Excellent Silver zakoupíte zde

Hoco BS33

Poohlížíte se po kvalitním reproduktoru, který vám v poměru cena/výkon dokáže nabídnout solidní zážitek? Pokud jste si na tuto otázku odpověděli ano, rozhodně byste neměli přehlédnout Hoco BS33 Voice Red. Tento reproduktor nabízí 360° zvuk, o který se starají 52mm měniče. Samotnou hudbu či podcasty lze přehrávat bezdrátově prostřednictvím technologie Bluetooth 5.0, avšak mimo toho se ještě nabízí možnost připojení microSD karty či 3,5mm jack kabelu. Zároveň nechybí ani anténa pro naladění FM rádia. Celé to pak parádně uzavírá baterie s výdrží až 5 hodin. Reproduktor Hoco BS33 je momentálně k dostání s 45% slevou jen za 549 Kč 303 Kč.

Hoco BS33 zakoupíte zde

Powerbanka Disney Mickey

Powerbanka je nesmírně důležitým doplňkem, který dokáže uživatele zachránit před kompletním vybití baterie. Jedná se tak o přídavnou baterii, kterou jen stačí připojit k telefonu a máte vystaráno – ihned se totiž začne nabíjet. Pro dítě či fanoušky Disney může být proto skvělým řešením powerbanka Disney Mickey. Ta se pyšní kapacitou 2200 mAh a kompaktními rozměry, díky čemuž se pohodlně hodí například do batohu. Ve finále pak parádně poslouží jako poslední záchrana před vybitým telefonem. Pořídíte ji jen za 384 Kč.

Powerbanku Disney Mickey zakoupíte zde

Powerbanka Disney Mickey

Babaco Premium Abstract

Ještě důležitější roli než powerbanka zastává ochranný kryt. Ten totiž chrání zařízení před případným poškozením. Jak je totiž zvykem, i přes sebevětší opatrnost stačí chvíle nepozornosti a problém je rázem na světě, kdy například vinou pádu dojde ke zmiňovanému poškození. Tomu lze předcházet použitím kvalitního ochranného krytu. Pokud vybíráte dárek pro někoho, pro koho je klíčový zejména design, zbystřete. V takovém případě je ideálním řešením Babaco Premium Abstract. Tento parádní kryt pro iPhone 12 (Pro) si zakládá na povedeném abstraktním motivu, který iPhone ve finále ještě ozdobí. Momentálně jej pořídíte s 37% slevou za 424 Kč 268 Kč.

Babaco Premium Abstract zakoupíte zde

Babaco Premium Abstract

Dnes nejčtenější

.