Zavřít reklamu

Uvažujete nad přechodem na novější iPhone a hledáte, kde byste na něj mohli přijít nejvýhodněji? Pokud ano, pak by vaší pozornosti rozhodně neměl uniknout oblíbený obchod MobileGear.cz, který se specializuje (nejen) na prodej zánovních a použitých Apple zařízení za zcela bezkonkurenční ceny! U toho to ale ani zdaleka nekončí. Tento prodejce svým zákazníkům nabízí řadu dalších benefitů, na které si nyní společně posvítíme.

MobileGear aneb důraz na kvalitu

Jak už jsme zmínili výše, vůbec nejzásadnější jsou nízké ceny. Nesmírně důležitou roli však sehrává i kvalita samotných produktů, kterou MobileGear staví na první místo. V nabídce proto najdete pouze 100% funkční a technicky prověřená zařízení. Nemusíte se tedy obávat, že byste kupovali zajíce v pytli, jak je tomu mnohdy zvykem při nákupu z inzertních portálů. Kvalitu a funkčnost tak máte přímo garantovanou, o čemž navíc jasně vypovídá 12měsíční záruka, která se vztahuje na všechny zánovní a použité produkty. Pokud byste navíc se zakoupeným zařízením nebyli spokojeni a radši byste jej vyměnili za jiný model, žádný problém! Obchod totiž nabízí 30 dní na případnou výměnu.

Telefony MobileGear

Pokud byste přeci jen museli zakoupený iPhone reklamovat, pak se MobileGear postará o to, abyste nezůstali bez spojení s okolním světem. Po dobu reklamace proto každému zapůjčí náhradní telefon. Dokonce se nezapomnělo ani na blížící se Vánoce. Až do 7. ledna 2023 proto máte možnost výměny nevhodného dárku zcela zdarma. Je jen nutné zařízení vrátit v původním stavu. Za vyzdvižení také stojí důraz na ekologii. Zboží se odesílá v papírové krabici, s papírovou výplní a papírovou izolepou. Nemusíte se tedy obávat, že byste v balíčku našli tuny bublinkové fólie.

Rozdělení do tříd

V nabídce MobileGear si můžete všimnout jedné zajímavosti. Veškeré Apple produkty jsou rozřazeny do takzvaných tříd podle jejich stavu. Použité modely se konkrétně rozdělují do kategorií na Jako nový, Výborný, Velmi dobrýUspokojivý. Nutno však zmínit, že třída popisuje pouze vizuální stav. Ve všech případech se totiž jedná o plně funkční a technicky prověřená zařízení, u nichž máte garantovanou jejich 100% funkčnost. Stav tedy informuje o možných kosmetických vadách. Jak se třídy konkrétně odlišují a jak vypadají samotná zařízení si můžete prohlédnout přímo na webu MobileGear.

MobileGear razí otevřený přístup. Kromě kvality si zakládá i na transparentnosti – zákazník by měl vědět, co kupuje. Pokud je tedy některý produkt repasovaný, například po výměně baterie, displeje či jiných komponentů, vždy se o tom dočtete přímo v popisu. Jedná se tak o další poměrně důležitý benefit, na který při nákupu z bazaru/inzertního fóra můžete rovnou zapomenout.

Kvalitní iPhony za nejlepší ceny

Jak už jsme zmínili hned v úvodu, obchod se primárně zaměřuje na prodej Apple produktů. V tomto ohledu vás jednoznačně potěší poměrně rozsáhlá nabídka, ze které si už jen stačí vybrat vašeho favorita. Jenže u toho to ani zdaleka nekončí. Při příležitosti akce Black Friday se e-shopem prohnalo slevové tornádo, díky němuž si na svůj vysněný iPhone přijdete se slevou ve výši až 1500 Kč! Aktuálně se nabízí například iPhone 8 256GB od 4999 Kč, anebo iPhone XS 64 GB od 7099 Kč. V nabídce však najdete řadu dalších generací, včetně loňské řady iPhone 13 (Pro). Záleží už tedy jen a pouze na vás a vašich preferencích.

iPhone Xs rose gold

S nákupem byste ale rozhodně neměli otálet. Slevová akce totiž platí pouze do neděle 27. listopadu! Nepromeškejte proto tuto jedinečnou příležitost – levnější už to totiž nebude. Kromě nového iPhonu si můžete přijít i na iPad, Mac, Apple Watch nebo AirPods. Aby toho nebylo málo, MobileGear zároveň prodává kvalitní příslušenství a náhradní díly. Rozhodně tak máte z čeho vybírat!

O kvalitách obchodu navíc jasně mluví přímo samotní zákazníci. MobileGear na srovnávacím portálu Heureka obdržel ohodnocení v podobě 4,6 hvězdiček z 5, které se skládá z více než 200 ověřených zákaznických recenzí. Lidé si nejčastěji pochvalují rychlost dodání, komunikaci a nízké ceny.

Prohlédněte si nabídku obchodu MobileGear zde

Dnes nejčtenější

.