Zavřít reklamu

Od vydání iOS 16.1 sice uběhly teprve dva týdny, Apple však již intenzivně pracuje na další aktualizaci, kterou by chtěl na tento systém co nejdříve navázat. Vyplývá to alespoň z analytických nástrojů pro sledování návštěvnosti webů, ve kterých se začaly objevovat přístupy z iOS 16.1.1, ale taktéž informace z Apple System Status Page, dle kterých má kalifornský gigant již delší dobu problémy s jedním ze svých reklamních rámců a zdá se, že je bez aktualizace systému neopraví. 

Zatímco oprava reklamního rámce je dobrou zprávou de facto jen pro Apple a vývojáře, to, že se chystá dle všeho i oprava vypadávající WiFi, na kterou si v posledních týdnech stěžuje čím dál tím více jablíčkářů, potěší bezesporu naprosto všechny. Jako velmi pravděpodobné se navíc v souvislosti s iOS 16.1.1 jeví i zprovoznění satelitního volání v USA a Kanadě, které bylo představeno coby exkluzivita pro letošní generaci iPhonů. Je nicméně třeba jedním dechem dodat, že je velkou neznámou, zda iOS 16.1.1 dorazí již v nejbližších dnech, nebo si jej bude Apple „šetřit“ až na později, jelikož jej ještě potřebuje řádně otestovat. Vzhledem k nemalým potížím s WiFi u mnoha jablíčkářů a zároveň k tomu, že iOS 16.1.1 není ani veřejně beta testován, se však jeví pravděpodobnější první varianta – tedy představení v řádu dnů. 

  • Apple produkty lze zakoupit například na Alze, u iStores či Mobil Pohotovost (U Mobil Pohotovost lze navíc využít akce Koupíš, prodáš, prodáš, splácíš, v rámci které lze iPhone 14 získat už od 98 Kč měsíčně)

Dnes nejčtenější

.