Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Nedávno na trh vstoupila nová řada jablečných telefonů iPhone 14, což pro fanoušky Applu znamená jediné – výměnu staršího modelu za aktuální novinku! Pokud chcete přejít na nový telefon a hledáte způsob, jak se zbavit vašeho staršího kousku, pak pro vás máme skvělý tip. Starší iPhone prodejte rychle, bezpečně a výhodně přes Aukro a předejte jej tak do dalších rukou.

Vašeho staršího modelu se můžete zbavit hned několika způsoby. Například klasické obchody častokrát elektroniku vykupují a následně přeprodávají, nebo jej můžete nechat přímo v bazaru. Jenže v takovém případě můžete narazit na řadu komplikací. Zmiňované obchody se na tomto snaží vydělat a zrovna adekvátní částku vám rozhodně nenabídnou, zatímco v bazarech se můžete setkat s nejrůznějšími podvodníky. Právě proto se jako skvělá volba jeví zmiňovaný portál Aukro.cz. Jedná se totiž o bezpečnou metodu se systémem aukce. Váš telefon tak můžete prakticky poslat do dražby a dopředu jen určit minimální hodnotu, za kterou jej chcete prodat. O zbytek se už postarají zájemci, kteří mohou cenu našponovat ve snaze předehnat jeden druhého a ulovit váš kousek pro sebe.

iphone-14-design-7

Nejen že se tak zbavíte vašeho staršího modelu, ale klidně se může stát, že jej prodáte mnohem dráž, než jste původně očekávali. Pokud tedy plánujete přejít na nový iPhone 14 (Pro) a hledáte bezpečný, rychlý a ověřený způsob pro prodej vašeho staršího jablíčka, pak je tato volba přesně pro vás.

Prodejte váš iPhone rychle a bezpečně na Aukru

Dnes nejčtenější

.