Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Přecházíte na nový iPhone 14 (Pro) a hledáte kvalitní MagSafe příslušenství? Pokud jste si na tuto otázku odpověděli ano, pak pro vás máme perfektní tip! V takovém případě byste rozhodně neměli přehlédnout vytříbenou nabídku našeho dlouhodobého partnera Swissten.eu, kde si můžete přijít na řadu parádních doplňků za zcela bezkonkurenční ceny. Pojďme se proto společně podívat na příslušenství, které by vám k iPhonu 14 (Pro) rozhodně nemělo chybět. Určitě je o co stát!

Bezdrátový nabíjecí stojánek s MagSafe

Naprostým základem pro každého uživatele by měla být kvalitní nabíječka. Nabízí se ale jednoduchá otázka. Proč ji rovnou nezkombinovat s nabíječkou pro AirPods a Apple Watch, a zároveň si s ní neozdobit například pracovní stůl? Přesně z tohoto důvodu se obrovské oblibě těší takzvané nabíjecí stojánky. Skvělým adeptem je Swissten MagStick bezdrátová nabíječka 3v1 s MagSafe, která dokáže najednou nabíjet všechny tři zmiňované Apple produkty a navíc je k dostání s 13% slevou! Samozřejmostí je u něj také podpora MagSafe pro jednoduché uchycení a napájení telefonů iPhone 12 a novějších. Tento produkt je zároveň kompatibilní i s ostatními smartphony, které podporují bezdrátové nabíjecí skrze standard Qi. Jeho cena po slevě činí 1399 korun.

Swissten MagStick bezdrátovou nabíječku 3v1 s MagSafe zakoupíte zde

Magnetický držák do ventilace

Pokud však trávíte spoustu času na cestách v autě, pak je na místě, abyste nabíječku měli i tam. V takovém případě se nabízí Swissten MagSafe magnetický držák do ventilace, který se nejen že postará o bezpečné a pevné uchycení telefonu, ale zároveň jej dokáže i bezdrátově nabíjet výkonem až 15 W. Jednoduše jej stačí upevnit do mřížky ventilace, připojit do zapalovače a máte hotovo. V držáku je zároveň integrován 1,5m USB-C kabel, přičemž rozhodně u něj nesmíme zapomenout zmínit pogumované čelisti, protiskluzový povrch a kompatibilitu s bezdrátovým nabíjecím standardem Qi. Tento držák vás přitom vyjde na pouhých 899 korun.

Swissten MagSafe magnetický držák do ventilace zakoupíte zde

Set kovových podložek pro MagSafe

Co když ale máte starší iPhone bez MagSafe a nemáte v plánu přecházet na novější? I přesto máte příležitost technologii využít a to za pouhých pár korun. Aktuálně je totiž s 34% slevou k dostání Swissten set kovových podložek pro MagSafe pouzdra, který vás vyjde jen na 99 korun. Konkrétně se jedná o dva kovové kroužky o tloušťce 0,4 mm, které už jen stačí pomocí samolepící 3M vrstvy přilepit k zádům či krytu vašeho iPhonu. Následně už můžete využít jakoukoliv MagSafe nabíječku budete jen chtít.

Tyto chytré kroužky tak dokonale nahradí integrované MagSafe magnety z iPhonů 12 a novějších. Není se proto čemu divit, že se mezi jablíčkáři těší obrovské popularitě, protože přinášejí skvělé možnosti i pro starší modely. Je jen nutné si dát pozor na jednu věc. Pokud chcete váš iPhone bezdrátově nabíjet, musíte disponovat iPhonem 8 nebo novějším. Starší generace totiž podporou bezdrátového nabíjení nedisponují.

Swissten set kovových podložek pro MagSafe pouzdra zakoupíte zde

MagSafe powerbanka

V poslední řadě rozhodně nesmíme zapomenout zmínit jeden z nejzajímavějších produktů vůbec – Swissten powerbanku pro iPhone s MagSafe. Konkrétně se jedná o drobnou powerbanku, kterou můžete pomocí MagSafe jen přicvaknout k zádům vašeho nového iPhonu 14 (Pro) a výrazně tak prodloužit jeho výdrž. Tento model totiž disponuje kapacitou 5000 mAh, díky čemuž znatelně překonává i originální MagSafe Battery Pack, a to nejen z hlediska ceny, ale i celkové efektivity.

swissten magsafe powerbanka

Jestliže tedy častokrát nemáte přístup k nabíječce, nebo pouze hledáte minimalistický způsob pro prodloužení výdrže vašeho telefonu a nechcete s sebou stále nosit tradiční powerbanku, pak je tento produkt přímo pro vás. Dokonale totiž kombinuje kvalitní zpracování, vytříbený design a potřebnou efektivitu.

Swissten powerbanku pro iPhone s MagSafe zakoupíte zde

Exkluzivní akce na tvrzená skla zdarma!

Aby toho nebylo málo, tak si současně můžete přijít na tvrzené sklo pro váš nový iPhone 14 (Pro) zcela zdarma! V rámci současné akce totiž Swissten.eu rozdává 1+1 sklo zdarma. Stačí si tedy jen vybrat jedno tvrzené sklo z nabídky a následně v košíku do poznámky zapsat „Akce 1 plus 1„. Díky tomu následně obdržíte dva kousky, kdy jeden získáte bezplatně.

Nabídku tvrzených skel pro iPhone 14 (Pro) najdete zde

Dnes nejčtenější

.