Zavřít reklamu

Každý týden přibývají v iOS App Store nové, zajímavé aplikace. My vám na konci každého týdne přineseme přehled toho nejzajímavějšího, co iOS App Store za uplynulý týden přinesl. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na její název.

Magic Spellslingers

Od tvůrců hry Magic: The Gathering přichází Magic Spellslingers, rychlá strategická karetní hra plná hrdinů, kteří jsou stejně jedineční jako vy. Vstupte do světa magie, spojte se přáteli do ještě schopnějšího týmu, promýšlejte strategii a získávejte cenné zdroje. S každou další hrou se stáváte silnější a silnější.

Monsters ‚N Trucks

Nepovedená invaze příšerek se změní v bouřlivý road trip životem na Zemi. Vyberte si ze pestré palety roztodivných příšerek a tuny příšerných náklaďáků a vydejte se s nimi na tuto doslova bouřlivou plavbu krajinou! Zkraťte si dlouhou chvíli touto originální závodní hrou, při které se rozhodně nebudete nudit.

Automatoys

Vložte minci. Vydejte kuličku. Klepejte, otáčejte, naklánějte a otáčejte zařízeními, abyste pomohli každému míčku vyskočit a dokutálet se k vítězství. Každý Automatoy je jedinečnou mechanickou překážkovou dráhou plnou komplexních strojů, ve které se můžete ve třech různých herních režimech pokoušet o časový rekord.

Youcine: popcorn movies

Milovníky filmů by tento týden mohla zaujmout aplikace Youcine: Popcorn movies. Youcine se stane vaším osobním zdrojem inspirace při hledání nových filmů ke zhlédnutí. Získejte personalizované doporučení nových i starších filmů nebo seriálů ke sledování na jakékoli streamovací platformě. Vyhledávejte na základně vámi zadaných kritérií a objevujte stále něco nového.

Dnes nejčtenější

.