Zavřít reklamu

Zatímco nové barevné varianty pro přímo své produkty představuje velmi málo, v případě společnosti Beats, kterou již relativně dlouho vlastní, tomu je zcela jinak. Nejrůznějších limitovaných edic, ale i klasických barevných variant totiž přidává Apple víc než dost a jak se nyní ukázalo, nebojí se přitom jít i do spolupráce se světovými celebritami. Skvělým příkladem toho je nynější spolupráce s Kim Kardashian, která Applu pomohla s vytvořením třech nových barevných variant pro sluchátka Beats Fit Pro. 

beats-fit-pro-kim

Kardashian navrhla pro Beats Fit Pro konkrétně tři odstíny tělových barev, které nesou označení Měsíc, Duna a Země. Její hlavní vizí při volbě těchto barev pak bylo to, že sluchátka dle ní nemusí být nutně barevná, aby byla společností nějak více vnímána. Jinými slovy, svou kvalitu si dokáží prosadit i v případě, že jsou sluchátka nenápadná, což tedy tyto barevné varianty rozhodně zaručují. Na to, jak sluchátka vypadají a jak vznikaly se můžete podívat ve videu níže. 

Nové barevné varianty vás oslovily natolik, že se už chystáte na jejich koupi? Pak pro vás máme špatnou zprávu. Apple je totiž bude prodávat přes internet jen v USA, přičemž v maloobchodních prodejnách je půjde kromě pár amerických zakoupit jen v Londýně, Paříži a Berlíně. Ve své podstatě se tedy jedná o dost limitovanou záležitost, kterou se zřejmě snaží Apple sluchátkům dodat na pomyslné prestiži.

Sluchátka Beats lze zakoupit například zde

Dnes nejčtenější

.