Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den ve slevě. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla ve slevě v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Pixelizator

Prostřednictvím aplikace Pixelizator můžete velice rychle a jednoduše skrýt některé části vašich fotografií. Tento nástroj totiž daný úsek, který si předem označíte, dokáže takzvaně „rozkostičkovat,“ díky čemuž následně nebude patrné, co se zde původně nachází. Jak to vypadá opět naleznete v níže přiložené galerii.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

War of Eclipse

Válka Eclipse je retro styl hry, která kombinuje načasování akce, hraní rolí a dobrodružné prvky. Hrajete jako kapitán, který havaroval v bitvě, ale zachránili ho lidé, kteří přežili. V boji proti mimozemskému světu zjistíte pravdu o válce pro lidský svět.

  • Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

Smash Up – The Card Game

V karetní hře Smash Up – The Card Game si vyberete dvacet karet, které budou přidány do balíčku, který celkově obsahuje 40 karet a vaším hlavním úkolem bude zničit co nejvíce nepřátelských základen. Toho dosáhnete logickým uvažováním a správnou postupností karet, přičemž musíte splnit podmínku zničit více základen, než váš protihráč.

  • Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

Drop The Chicken 2 The Circus

Hledáte nějakou zajímavou hru, která vás zabaví, když se zrovna nudíte? Drop The Chicken 2 je oddechová a plně animovaná, návyková hra plná různých hádanek. Našeho kuřecího hrdinu Chucka zajala zlomyslná opice a tak naše kuře musí překonat různé levely a dostat se ke své přítelkyni. Hra nabízí 100 obtížných a 5 bonusových levelů.

  • Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

Tower of Fortune 3

Řadíte se mezi milovníky klasických retro RPG titulů? Jestliže jste si na tuto otázku odpověděli ano, tak byste rozhodně neměli přehlédnout dnešní slevu na hru Tower of Fortune 3. V této hře se zhostíte role svého hrdiny a váš úkol bude jasný – budete muset následovat zajímavý příběh a postupně vylepšovat svou postavu.

  • Původní cena: 79 Kč (49 Kč)

ColorQueryPro

Aplikace Color Query Pro cílí na všechny designéry, návrháře, webové vývojáře a umělce, kteří pracují s barvami. Tento nástroj vám totiž značně usnadní míchání barev v různých barevných modelech, díky čemuž budete přesně vědět, který tón barvy ve vaší práci využít.

  • Původní cena: 99 Kč (49 Kč)

Buffer Editor – Code Editor

Aplikace Buffer Editor – Code Editor potěší především vývojáře. Tento nástroj totiž funguje jako vývojářské prostředí a můžete jej tedy využít pro psaní kódu v těch nejrůznějších programovacích jazycích. Aplikace konkrétně rozumí syntaxi jazyků jako Swift, TypeScipt, C, C++, C#, Java, Javascript a spoustě dalších.

  • Původní cena: 249 Kč (129 Kč)

Dnes nejčtenější

.