Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější hry pro macOS i Windows, které jsou v dnešní den ve slevě. Bohužel se může lehce stát, že některá z her bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla ve slevě v době psaní článku.

Dying Light (Win + macOS)

Dnes můžete ve slevě na Steamu získat také oblíbenou zombie řežbu s názvem Dying Light. V tomto akčním surviveru budete muset přežít ve světe, který zaplavily krvelační nemrtví. Zatímco procházíte městem, které zničila virová epidemie, budete muset vyhledávat úkryt, nacházet cenné zásoby a užitečné předměty a odrážet útoky nakažených.

  • Původní cena: 29,99 € (9,89 €)

Snow Runner (Win)

Chcete si vyzkoušet riskantní, dobrodružnou a zábavnou offroadovou jízdu různorodým terénem? Ve hře SnowRunner si budete moci projet bahnité lesy, zasněžené pláně, ale třeba také zamrzlá jezera nebo divoké vody, to vše v kabinách silných a výkonných strojů.

  • Původní cena: 49,99 € (27,49 €)

Thief Simulator (Win + macOS)

Po delší době do akce znovu zamířila nesmírně oblíbená hra Thief Simulator, ve které si vyzkoušíte roli zloděje. Přesně proto budete nejprve prozkoumávat okolí a následně si vyberete, na jaký dům se v noci vydáte. Postupným hraním se samozřejmě budete vylepšovat, díky čemuž si dovolíte na stále hodnotnější, ale také lépe zabezpečené domy.

  • Původní cena: 19,99 € (4,99 €)

UBOAT (Win)

UBOAT je simulátor ponorky z období druhé světové války. Jedná se o survivalový sandbox s mechanikou řízení posádky, přičemž jeho hlavním tématem je život německých námořníků. Loď je jejich domovem, ale kdykoli se může také stát jejich hrobem. Vyzkoušejte si na vlastní kůži život ve válečné ponorce.

  • Původní cena: 24,99 € (8,74 €)

Red Dead Redemption 2 (Win)

Dnes můžete prostřednictvím služby Steam stáhnout za zvýhodněnou cenu také populární a cenami ověnčenou westernovku Read Dead Redemption 2. Ponořte se do strhujícího psance Arthuira Morgana a jeho gangu Van der Linde a vraťte se do dob úsvitu moderní éry na území Spojených států.

  • Původní cena: 59,99 € (29,99 €)

Dnes nejčtenější

.