Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější hry pro macOS i Windows, které jsou v dnešní den ve slevě. Bohužel se může lehce stát, že některá z her bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla ve slevě v době psaní článku.

Age of Mythology: Extended Edition (Win)

Age of Mythology je zpět! Vyberte si svého boha a vydejte se na bitevní pole v této klasické strategické hře vylepšené o plnou integraci se Steamworks a rozšířené funkce.  Součástí Extended Edition je kromě hry také rozšíření Age of Mythology: The Titans a Golden Gift Campaign.

  • Původní cena: 21,99 € (7,99€)

Sapiens (Win)
Vytvořte si vlastní prehistorickou civilizaci a veďte svůj kmen ve světě, který si sami utváříte. Začněte s ničím, budujte města a rozvíjejte průmysl a postupujte tisíce let technologickými průlomy v této komorní, ale rozsáhlé simulaci kolonie.

  • Původní cena: 20,99 € (18,89 €)

Among Us (Win) 

Do akce dnes zamířila také PC verze populární hry Among Us. Vychutnejte si tuto zábavnou onlinovku, ve které nemůžete nikomu stoprocentně věřit. Zato ale musíte ostatní v některých případech přesvědčit, že jste to právě vy, komu by oni měli věřit.

  • Původní cena: 3,99 € (3,19 €)

Moonlighter: Complete Edition (Win + macOS)

Dnes můžete na Steamu v akci zakoupit také balíček Moonlighter: Complete Edition. Tato hra navíc kombinuje prvky RPG a vy se konkrétně zhostíte role hrdiny, který se vydá na nezapomenutelné dobrodružství. Na vaší cestě narazíte na spoustu různých překážek a nepřátel, se kterými si budete muset nějakým způsobem poradit. Cílem následně je, abyste našli poklad. V balíčku najdete kromě základní hry také titul Moonlighter: Between Dimensions.

  • Původní cena: 26,98 € (5,56 €)

Bridge Constructor (Win + macOS)

Jestliže hledáte nějakou parádní hru, která vám pomůže s relaxací, ale zároveň vás zabaví a procvičí vaše myšlení, zbystřete. V akci se totiž nachází titul Bridge Constructor, ve kterém se zhostíte role stavebního inženýra a budete se soustředit na stavbu mostů. Nebudete to ale tak jednoduché. Mosty totiž musí něco vydržet, musí být bezpečné a zároveň máte omezené zdroje.

  • Původní cena: 8,99 € (1,34 €)

Dnes nejčtenější

.