Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější hry pro macOS i Windows, které jsou v dnešní den ve slevě. Bohužel se může lehce stát, že některá z her bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla ve slevě v době psaní článku.

Cities: Skylines (Win + macOS)

Jestliže se řadíte mezi milovníky her, ve kterých je vaším hlavním úkolem vybudovat město, pak už jste určitě slyšeli o Cities: Skylines. V této hře je totiž vaším úkolem se postarat o tvorbu perfektního města, ve kterém funguje vše, jak má. Nečekejte ale, že se jedná o něco snadného. Čeká na vás spousta nástrah, které rozhodně nebude snadné překonat.

  • Původní cena: 27,99 € (6,99 €)

Grand Theft Auto V: Premium Edition (Win)

Pokud máte chuť zahrát si staré dobré GTA se zběsilými honičkami v ulicích, při kterých musíte plnit všechny možné nelegální úkoly, můžete si dnes na Steamu v akci stáhnout GTA V. V této legendární hře vás čekají zběsilé honičky v Los Santos a Blaine County spolu s napínavými misemi a úkoly.

  • Původní cena: 39,99 € (14,98 €)

Fallout 4 (Win)

Dnes můžete na platformě Steam zakoupit za výhodnou cenu také kultovní titul Fallout 4. Vrhněte se do postapokalyptického světa, zničeného jadernou válkou, v roli přeživšího. Každá vteřina je zde bojem o holý život.

  • Původní cena: 19,99 € (7,99 €)

Spitfarer: Farewell Edition (Win + macOS)

Může být hra s tematikou umírání uklidňující? Příkladem je hra Spitfarer: Farewell Edition. V ní získáváte funkci převozníka, jehož úkolem je převážet zesnulé. Postavte si vlastní loď, prozkoumávejte svět, postarejte se o ty, o které se máte postarat, a řádně je dopravte na opačný břeh.

  • Původní cena: 24,99 € (8,24 €)

Dnes nejčtenější

.