Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější hry pro macOS i Windows, které jsou v dnešní den ve slevě. Bohužel se může lehce stát, že některá z her bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla ve slevě v době psaní článku.

OneShot (macOS + Win)

Zajímavou stylizaci v žánru puzzle adventur nabízí OneShot. S vaší postavou budete procházet mysteriózním světem s cílem znovu zažehnout dlouho vyhaslé slunce. A na to budete mít pouze jednu střelu.

  • Původní cena: 9,99 € (6,99 €)

Tiny Bunny (Win)

Bojíte se rádi? Pak byste si určitě měli vyzkoušet hru s názvem Tiny Bunny, která je dnes na Steamu ve slevě. Tiny Bunny je nelineární hororová vizuální novela, která se částečně odehrává v tajuplných sibiřských lesích. Děti zde záhadně mizí, policie je bezmocná, hlavní hrdina hry ale nachází prapodivné stopy.

  • Původní cena: 10,79 € (9,71 €)

Feeding Frenzy 2 (Win)

V zábavné hře Feeding Frenzy 2 se stejně jako v předchozím díle ocitáte pod mořskou hladinou. Proplouvejte podvodním světem, a pojídáním menších rybiček se postupně stávejte většími a mocnějšími. Zároveň se ale mějte na pozoru, protože podmořští predátoři vás vnímají jako pochoutku a dělají si na vás zálusk.

  • Původní cena: 4,99 € (1,24 €)

Crypt of the NecroDancer

Jestliže se považujete za fanouška tradičních roguelike her, které vás na první pohled nadchnou ikonickou retro grafikou, tak byste určitě neměli přehlédnout titul Crypt of the NecroDancer. V rámci této hry se budete muset velice pozorně zaposlouchat do samotné hudby, kdy se budete muset hýbat do rytmu a doplňovat tak samotný beat.

  • Původní cena: 14,99 € (2,99 €)

Kerbal Space Program (Win + macOS)

Máte v oblibě hry z vesmírného prostředí? Pokud ano, tak by se vám mohl zalíbit titul Kerbal Space Program, ve kterém se zhostíte vedení vesmírného programu mimozemské rasy, kteří si říkají Kerbelové. Budete mít přístup k těm nejrůznějším nástrojům a součástkám, ze kterých budete muset vybudovat vesmírné lodě a podobně. Hra navíc nabízí reálně zpracovanou aerodynamiku a fyziku, díky čemuž je ještě o poznání zábavnější.

  • Původní cena: 39,99 € (9,99 €)

Dnes nejčtenější

.