Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější hry pro macOS i Windows, které jsou v dnešní den ve slevě. Bohužel se může lehce stát, že některá z her bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla ve slevě v době psaní článku.

Zaklínač 3: Divoký hon – Game of the Year Edition (Win)

Stažením The Witcher 3 – Game of the Year Edition získáte kromě základního herního titulu také spoustu zajímavého obsahu navíc, jako jsou rozšíření Divoký hon, Divoký hon Krev a víno nebo Divoký hon Srdce z kamene, technické i vizuální aktualizace a možnost přístupu k obsahu, jako jsou zbraně, výzbroj a výstroj, herní režimy a spoustu dalšího

  • Původní cena: 49,99 € (9,99 €)

ARK: Survival Evolved (Win + macOS)

Mix dinosaurů a neznámých technologií na tropickém ostrově? Přesně to je ARK: Survival Evolved, který je survival hrou v otevřeném světě. Těžíte suroviny, stavíte si obydlí, ochočujete dinosaury, na kterých poté můžete jezdit. Kromě toho se musíte starat o jídlo a pití a zkrátka o přežití.

  • Původní cena: 24,99 € (Zdarma)

Chivalry 2 Special Edition (Win)

Chivalry 2 je strhující multiplayerová first-person řežba, která vás zcela pohltí a přenese do dávných dob středověkých bitev. V tomto akčním balíčku získáte kromě základní hry Chivalry 2 také bonusový obsah, díky kterému budete moci řádně vylepšit svou výstroj a výzbroj.

  • Původní cena: 44,98 € (26,98 €)

Cyberpunk 2077 (Win)

Hru Cyberpunk 2077 jistě není třeba dlouhosáhle představovat. Dnes máte na Steamu možnost ve slevě pořídit toto futuristické dobrodružné RPG plné nečekaných akcí a zvratů. Ponořte se do víru nebezpečného Night City a pusťte se do neopakovatelného dobrodružství.

  • Původní cena: 59,99 € (29,99 €)

Fallout 76 (Win)

Do akce dnes zamířila také populární lahůdka Fallout 76 z dílny studia Bethesda. Hra vás přenese do postapokalyptického světa, ve kterém se spolu s ostatními obyvateli protiatomového krytu vydáváte do postnukleární Ameriky. Odvážně se pusťte do prozkoumávání světa po ničivém výbuchu.

  • Původní cena: 39,99 € (9,99 €)

Dnes nejčtenější

.