Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější hry pro macOS i Windows, které jsou v dnešní den ve slevě. Bohužel se může lehce stát, že některá z her bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla ve slevě v době psaní článku.

Mass Effect Legendary Edition (Win)

Dnes můžete na Steamu zakoupit za výhodnou cenu hru Mass Effect, respektive balíček Mass Effect Legendary Edition, obsahujícího základní hru optimalizovanou pro 4K UHD rozlišení spolu s desítkami DLC a dalších bonusových položek ke stažení.

  • Původní cena: 59,99 € (24, 59 €)

Plague Inc. Evolved  (Win + macOS)

Plague Inc. Evolved je jedinečná  kombinace strategického a realistického simulátoru, ve kterém máte osud celého světa doslova ve vašich rukách. Sami si vyberete, čím budete infikovat planetu, a po celou dobu hry bude vaším úkolem svět důsledně zničit dříve, než bude vynalezen lék.

  • Původní cena: 14,99 € (5,09 €)

Resident Evil 2 (Win)

V září roku 1998 se mezi obyvateli Racoon City rozšířil zákeřný virus, který uvedl celé město do totálního chaosu a proměnil většinu jeho obyvatel v masožravé zombies. Na Steamu si dnes můžete zakoupit druhý titul z této  populární hororové survival série.

  • Původní cena: 39,99 € (15,99 €)

Dungeons 3 (Win + macOS)

Pokud máte rádi fantastické strategie s nádechem RPG, určitě vás bude bavit také titul Dungeons 3. Vybudujte si promyšlený systém doupat a sklepení, sestavte vlastní superschopnou armádu složenou z pestré palety nejrůznějších stvoření, a nakonec se vydejte do světa, který se pokusíte ovládnout.

  • Původní cena: 29,99 € (9,89 €)

POSTAL 2 (Win + macOS)

Postal 2 je pokračováním kontroverzní střílečky, ve které opravdu není nouze o pořádnou nelítostnou brutalitu. Stáváte se zde chlápkem jménem Postal Dude, který musí každý den splnit seznam daných úkolů.

 

  • Původní cena: 9,99 € (0,99 €)

Dnes nejčtenější

.