Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější hry pro macOS i Windows, které jsou v dnešní den ve slevě. Bohužel se může lehce stát, že některá z her bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla ve slevě v době psaní článku.

Besiege (Win + macOS)

Hra Besiege vás na první pohled překvapí svou úchvatně funkční fyzikou. V této hře totiž budete stavět různé stroje a katapulty, které vám následně poslouží například pro dobývání ostatních království, převoz surovin a ničení větrných mlýnů. Besiege navíc nabízí režim pro více hráčů, ve kterém poměříte síly vašich strojů s nepřáteli.

  • Původní cena: 12,99 € (4,41 €)

S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl (Win)

Dnes si můžete na Steamu zakoupit ve slevě také velmi povedený titul S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl. V této hře se ocitáte v radioaktivní černobylské Zóně. Radioaktivita ale není jediným nebezpečím, které zde na vás číhá – setkáte se zde s řadou anomálií, prapodivných tajemných bytostí, ale také dalšími Stalkery.

  • Původní cena: 15,99 € (4,79 €)

Poly Bridge 2 (Win + macOS)

Baví vás hry, jejichž obsahem je stavění mostů? V takovém případě se zaručeně nebudete nudit ani u hry Poly Bridge 2. V této nezávislé hře vás čeká obrovská spousta různě náročných úrovní, ve kterých budete muset v odlišném prostředí stavět důmyslné mosty tak, aby vydržely opravdu každou zátěž.

  • Původní cena: 12,49 € (4,12 €)

Necesse (Win + macOS)

Necesse je akční adventura, která se odehrává ve světe, jež se neustále mění, vyvíjí a generuje spolu s tím, jak hrajete. Vylepšujte svou postavu i její výzbroj a výstroj a užijte si nekonečné hodiny soubojů, objevování, vyrábění, získávání surovin a spoustu dalšího.

  • Původní cena: 8,99 € (6,02 €)

Human: Fall Flat (Win + macOS)

V zábavné hře Human: Fall Flat se ocitnete v roli hrdiny jménem Bob, který neustále sní o surrealistických lokacích, které jsou plné těch nejrůznějších hádanek. V této hře bude vaším hlavním úkolem především objevovat, přičemž vám nesmí chybět notná dávka vynalézavosti.

  • Původní cena: 19,99 € (6,79 €)

Dnes nejčtenější

.