Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den ve slevě. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla ve slevě v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Aurora Dictionary

Chtěli byste se naučit čínštinu, případně se v ní zlepšit, nebo jen chcete mít po ruce vhodný slovník, který je navíc aktuálně k dostání zcela zdarma? V takovém případě byste neměli přehlédnout aplikaci Aurora Dictionary, ve které si navíc můžete oblíbená slovíčka ukládat a přistupovat k nim i na Apple Watch.

  • Původní cena: 79 Kč (Zdarma)

Safety Note+ Pro

Uvažovali jste někdy nad tím, že byste měli vaše soukromé poznámky na odděleném místě a v zabezpečené podobě? V takovém případě by vám mohla přijít vhod aplikace Safety Note+ Pro. V rámci tohoto programu si můžete vytvářet vlastní poznámky, kategorizovat je do složek a samozřejmě je také uzamykat prostřednictvím hesla či biometrické autentizace Face/Touch ID.

  • Původní cena: 79 Kč (Zdarma)

This War of Mine

Ve většině her s válečnou tématikou se nacházíte v roli hrdiny, který zcela změní sled veškerých událostí a zachrání svět. This War of Mine na to jde ale trošku jinak. V této hře se totiž ocitáte v roli prostého občana státu, jehož země je právě ve válce. Vaším úkolem je zajistit dostatek potravy pro vaši skupiny a přežít. Zvládnete to?

  • Původní cena: 349 Kč (49 Kč)

Breathing Zone

Správné dýchání dokáže lidskému tělu nesmírně pomoci a v případě nutnosti i odbourat stres, úzkost a obecně tak člověka uklidnit. To přesně využívá i aplikace Breathing Zone, která vám nabídne dechová cvičení pro tyto nepříjemné situace a pomůže vám je překonat.

  • Původní cena: 99 Kč (Zdarma)

Super Lines

Co takhle si zahrát nějakou starou osvědčenou klasiku? Obsahuje 4 různé herní režimy. Můžete hrát s vašimi přáteli kdekoli jen chcete. Ovládání je jednoduché, dotkněte se obrazovky a posuňte směr. Tak jak dlouhou lajnu dokážete sestrojit?

  • Původní cena: 129 Kč (Zdarma)

Be Focused Pro – Focus Timer

Čas od času má problémy se sníženou produktivitou pravděpodobně každý. S tímto problémem naštěstí dokáže zajímavým způsobem pomoct aplikace Be Focused Pro – Focus Timer, která vaši práci rozdělí do několika kratších intervalů. Ty jsou navíc prokládány přestávkami, díky čemuž se budete daleko lépe soustředit a nebudete tak mrhat časem. Následně si navíc můžete prohlédnout statistiky a případně na sobě pracovat.

  • Původní cena: 79 Kč (25 Kč)

Dead Cells

Jestliže se řadíte mezi vášnivé milovníky akčních RPG her, zbystřete. Dnes se totiž v akci objevila vcelku oblíbená hra Dead Cells, ve které se zhostíte role alchymisty, jehož experiment bohužel dopadl fatálně. Díky tomu ale zjistíte, že smrtí život zdaleka nekončí a vydáte se na zajímavé dobrodružství skrze tajuplnou oblast, kde na vás bude čekat řada obtížných nepřátel.

  • Původní cena: 229 Kč (149 Kč)

Dnes nejčtenější

.