Zavřít reklamu

Vývojáři ze studia NetEase hlásí, že se máme začít těšit na jejich očekávanou herní novinku ze světa Harry Potter. Harry Potter: Magic Awakened má na iOS dorazit v plné verzi sice v nespecifikované blízké budoucnosti, to ale vydavatelům z Warner Bros nebrání v tom vyslat do světa novou ukázku, která sice přesné datum neodhaluje, alespoň ale ujišťuje, že se stylově vypadající videohry dočkáme někdy v průběhu letoška.

Harry Potter: Magic Awakened přitom již není zahalen oparem tajemství. Hra si již odbyla ostrou premiéru v Číně, kde slaví velké úspěchy. Karetní RPG se stalo tamní nejúspěšnější herní novinkou roku 2021. Tvůrci si tak jistě už teď mnou ruce a pečlivě plánují, jak podobný výsledek zopakovat i na západních trzích. Fanoušků Harryho Pottera na nich je přece jen možná víc než v asijské zemi.

Hra se bude odehrávat po událostech knižní ságy, kdy se ujmete role studenta prvního ročníku bradavické školy. Během studia čar a kouzel poté budete sbírat různé karty, které vám pomohou v bojích nejen proti monstrům, ale i třeba proti ostatním studentům v podobě jiných hráčů. Hra se tváří hodně podobně jako například úspěšné Clash Royale. Hlavním tahákem tak bude zejména známá značka a stylová produkce. Harry Potter: Magic Awakened by měl na iOS dorazit někdy během následujících sedmi měsíců.

Dnes nejčtenější

.