Zavřít reklamu

Po několika letech čekání konečně do App Storu dorazila mobilní verze battle royale střílečky Apex Legends. Přenosnou verzi hry, kterou na velkých platformách hrají pravidelně miliony hráčů, si můžete prohlédnout v ukázce, jež vývojáři z Respawn Entertainment uvolnili k příležitosti vydání. Ve videu uvidíte, jak se léty pilované battle royale hraje na menších obrazovkách.

Zdá se, že se na přenosný port přitom těšilo velké množství hráčů. Z Apex Legends Mobile se totiž už za prvních dvacet čtyři hodin od vydání stal obrovský hit. Analytická společnost Sensor Tower hlásí, že se hra dostala na špičku žebříčku nejstahovanějších her hned v šedesáti zemích světa. Takový úspěch slaví mobilní Apex například v Německu, Velké Británii nebo v Japonsku. V takřka půlce těchto zemí je hra navíc vůbec nejstahovanější aplikací.

Mobilní port si prošel dlouhou fází beta testování, můžete tedy čekat relativně vybroušený produkt. Společně s vydáním plné verze do hry přichází i první herní sezóna. Ta představuje zcela nového, exkluzivního interdimenzionálního hrdinu Fadea a řadu úprav již existujícího arzenálu. Pokud tedy hrajete Apex na nějaké jiné platformě, určitě poznáte řadu zbraní, je ale možné, že se budou chovat trochu jinak. Pokud chcete nového velkého hráče na poli mobilních stříleček vyzkoušet, můžete si ho stáhnout zdarma z App Storu.

Dnes nejčtenější

.