Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Uvažujete-li právě nad pořízením nového iPhonu či Apple Watch, máme pro vás dobrou zprávu. Lepší chvíli pro koupi vybraných modelů jste si totiž vybrat nemohli – minimálně tedy u slovenského Apple Premium Resellera iStores. Ten totiž zlevnil Apple Watch SE a 7 spolu s iPhony 12 (mini) a 13 (mini) na velmi lákavé ceny, které vás zaručeně potěší. 

Pr-akcia-watch-S7-hlavny-big

Představovat klady Apple Watch zřejmě nemá k jejich obří celosvětové popularitě příliš velký smysl. Jedná se zkrátka a perfektní hodinky pro majitele Apple produktů, které lze využívat jednak jako prodlouženou ruku iPhonu, ale taktéž jako osobního trenéra, lékaře či sekretářku v jedné osobě. Velkým pozitivem těchto hodinek je i cena, která není sama o sobě příliš vysoká a nyní díky slevě je navíc ještě lákavější. Apple Watch Series 7 lze totiž sehnat už od 379€ nebo 9€ měsíčně na splátky a to konkrétně v modré a zelené verzi. Co se pak týče Apple Watch SE, yt jsou k dostání už od 269€ či 7€ měsíčně. V obou případech se tedy jedná o velmi lákavé ceny. 

Apple Watch 7 ve slevě seženete zde

Apple Watch SE ve slevě seženete zde

Kromě Apple Watch se pak těší extrémní popularitě taktéž iPhony řady 12 a 13, přičemž druhé jmenované byly dokonce donedávna beznadějně vyprodané. V obou případech se můžete těšit na překrásný design, velmi kvalitní displej, skvělou fotosoustavu či parádní rychlost. Hračičky zase potěší magnetický MagSafe konektor, který zajišťuje magnetické přichycení příslušenství na záda telefonu. Zkrátka a dobře, je rozhodně o co stát – tím spíš, když jsou nyní obě modelové řady ve slevě. iPhony 12 mini lze totiž nyní sehnat už od 619€ nebo 16€ měsíčně, klasické iPhony 12 pak od 739€ či 19€ měsíčně. V případě iPhonů 13 mini vám bude na základní model stačit 739€ či 19€ měsíčně, popřípadě 839€ či 21€ měsíčně u většího modelu. 

iPhony 12 ve slevě seženete zde

iPhony 13 ve slevě seženete zde

Dnes nejčtenější

.